Artistes Plàstics dona vida als bancs del pati de Ca l’Oller

973
Intervenció Artistes Plàstics als bancs de Ca l'Oller

L’associació Artistes Plàstics de Martorell va intervenir aquest diumenge els bancs de Ca l’Oller per dotar-los de vida i missatge. La Liebre Lenta, Mho Dueñas, Sibux, Weedee 1978, Arantxa Pardo, Mandarinas Silvestres i La Bola de Fang van prendre part de la matinal per condicionar els bancs i plasmar-hi les seves idees.

La presidenta d’Artistes Plàstics, Pili Pico, comenta que “teníem els bancs del pati de Ca l’Oller intervinguts, però es van deteriorar i es van haver de canviar per uns de nous. Com que teníem moltes ganes de fer coses i tornar a fer-nos visibles com a artistes, vam pensar que seria bona idea intervenir-los en una jornada oberta al públic i combinant diferents disciplines”.

Pili Pico, presidenta Artistes Plàstics

El col·lectiu està molt satisfet enguany, ja que compta amb noves incorporacions. “Gent nova amb noves idees”. “Tenim diferents artistes que treballen el tèxtil, la pintura, el grafit, la fotografia o la ceràmica. D’aquesta manera ens nodrim els uns als altres”, apunta.

Pili Pico, presidenta Artistes Plàstics

Degut a la situació sanitària, l’entitat va adaptant les seves activitats artístiques per tal de fer-les a l’aire lliure i ajustades als protocols existents. Aquesta activitat, la plantejaven com a jornada de portes obertes “per treure les seves disciplines artístiques del taller al carrer” i a aplicar-les al mobiliari de l’equipament, sempre amb el rerefons de la reivindicació feminista, marca de la casa.

Pili Pico, presidenta Artistes Plàstics

Si voleu veure el resultat d’aquesta intervenció artística, podeu apropar-vos a Ca l’Oller, al carrer de la Cambreta, 3, telèfon 937 753 771.