El CB Martorell diu adéu a la Lliga Catalana EBA i se centra en la lliga regular

601

El primer equip del Club Bàsquet Martorell es va acomiadar dissabte de la Lliga Catalana EBA amb una derrota contra el Club Bàsquet Esparreguera (56-60). Els de Jordi Pi van intentar forçar la remuntada en la segona meitat, però amb el 25 a 35 al descans no van tenir opcions d’escurçar distàncies a l’electrònic. En la primera competició oficial del curs, els blaus la tanquen amb un triomf i dues derrotes.

El partit va començar molt igualat, amb un intercanvi de cistelles tot i que amb el CB Esparreguera manava i anotava a través d’un un bàsquet ràpid. Els martorellencs van reaccionar a l’equador del primer quart i van fer-ho des de la defensa. En el segon període, van superar la pressió defensiva dels visitants, però tenien més problemes per anotar, així que els de Carles Espona obrien tímides distàncies i arribaven al descans amb una renda de deu punts.

Intenten capgirar el marcador

En la represa, tots dos equips van tenir el seu moment de protagonisme. Primer els martorellencs, que volien sumar ràpid. Però els visitants van optar per un joc intens i dur del qual en van sortir victoriosos. Tant que allargaven la seva renda fins als 13 punts a només deu minuts per al final.

El paper d’Iván Llull per als blaus va poder ser determinant, i és que va encomanar l’equip de caràcter i de cistelles elèctriques, però no va ser suficient. Necessitats de punts, els de Jordi Pi prenien més riscos i oferien en safata la victòria a un Club Bàsquet Esparreguera que va tancar la Lliga Catalana EBA amb un triomf del primer derbi del curs. Segons l’entrenador martorellenc, Jordi Pi, els va mancar encert en atac i duresa en les pilotes disputades. “Hem competit el partit, però això és bàsquet i hem estat desencertts en unes tres o quatre accions”, va apuntar.

Jordi Pi, entrenador CB Martorell

Els pocs punts, va explicar Pi, és el pitjor del partit, tot i que creu que va ser fruit de l’activitat defensiva visitant: “han treballat bé els defenses, i això ho reflecteix el marcador”.

Per al CB Martorell, la Lliga Catalana EBA ha estat la preparació per a l’inici de lliga, prevista per al cap de setmana del 2 i el 3 d’octubre. És possible que l’equip jugui algun partit amistós abans de l’estrena en lliga, però s’haurà de confirmar en els propers dies.

Encaren el tram final

Pel que fa als partits amistosos que han tingut lloc aquest cap de setmana, el primer equip del Club de Futbol Martorell va empatar contra el FC Santboià (2-2) ahir en l’últim partit de la pretemporada a casa. Carles Caballeria i David Olid van igualar el marcador després que els visitants s’avancessin en dues ocasions.

En handbol, el femení del club Handbol Martorell va guanyar per a la pista del Balonmano la Roca (31-32) i el masculí va imposar-se per 30 a 35 a la pista de l’Handbol Sant Cugat.

En waterpolo, l’absolut femení del CN Martorell ha pres part en el torneig que ha organitzat aquest cap de setmana l’AESE  i s’ha classificat en la sisena posició.