Artistes Plàstics i el Club Yahooo lliuren els premis a les millors sirenes i sirenos

454

L’Associació d’Artistes Plàstics i el Club Yahooo Esport i Lleure a la Natura han inaugurat, aquest dimarts al Círcol, l’exposició fotogràfica Sirenes i sirenos, que es podrà visitar fins el 14 de desembre. L’alcalde Xavier Fonollosa i la regidora de Comunicació, Participació i Cooperació, Míriam Riera, han lliurat els premis als millors participants.

Els premiats han estat Bernat Alemany (categoria infantil masculí), Mar Anguita (categoria infantil femení), David López (categoria adults masculí), Ana Martínez (categoria adults femení) i Juan Luís Román (premi especial per l’esperit de la seva voluntat).

El concurs i l’exposició van sorgir com a “projectes paral·lels al procés constructiu d’un balancí infantil (Kaleuxe) en forma de sirena que els Artistes Plàstics estan elaborant a Ca l’Oller”, ha recordat el president de l’entitat, Paco Arasa.

Les 45 fotografies que integren la mostra es van realitzar al Complex Esportiu La Vila, el passat 28 de juny, amb una quarantena de participants. Totes les capbussades van ser immortalitzades i editades per les càmeres del Club Yahooo Esport i Lleure a la Natura.

A l’hora de premiar les millors instantànies, el jurat ha valorat “l’originalitat i resistència de les disfresses, així com la màgia dels participants per capbussar-se”, ha dit Arasa, qui també ha destacat “la fusió d’art, esport i conscienciació mediambiental d’aquesta innovadora proposta artística”.

La mostra es va poder veure, durant el mes d’octubre, al Complex Educatiu Torrent de Llops i, ara, s’instal·la al Círcol fins el 14 de desembre. L’horari de visita és de dilluns a dijous, de 17.00 a 19.30h.