La Penya Blanc Blava celebra el seu 50è aniversari amb el president Joan Collet

955

La Penya Blanc Blava Martorell va commemorar, aquest diumenge, el seu 50è aniversari amb un dinar al restaurant Mas Sunyol, de Castellví de Rosanes, amb la presència del president del RCD Espanyol, Joan Collet. Més d’un centenar de persones van assistir-hi en una jornada de reconeixements a diferents persones vinculades amb el món espanyolista del municipi.

El president del RCD Espanyol, Joan Collet, va ser un dels grans protagonistes de la festa dels cinquanta anys de la PBB Martorell. Collet, que va donar la benvinguda en xinès fent broma fruit de la incorporació del grup inversió Rastar, va felicitar als integrants de l’entitat i va desitjar un futur millor per al club blanc-i-blau. L’acompanyaven Tommy N’Khono, entrenador de porters del primer equip, i Alberto Ávila, president de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol. En l’acte també hi va assistir la periodista Raquel Mateos, presentadora de l’espai ‘Hat-trick Espanyol’, de Televisió de Catalunya.

En la seva intervenció, l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, va encoratjar als integrants de la Penya Blanc Blava a continuar endavant i va entregar una reproducció del Pont del Diable al president Abante. En representació municipal hi van ser-hi l’alcalde Xavier Fonollosa i els regidors Josep Casasayas i Míriam Riera.

Homenatges i distincions

Els pericos de Martorell van viure una jornada molt emotiva amb motiu de la celebració del 50è aniversari de l’entitat que presideix Josep Abante. Després del dinar, la junta actual de la PBB Martorell va tenir un reconeixement als set presidents que ha tingut l’entitat durant aquests cinquanta anys: Agustí Riera, Fèlix Saumell, Juan Barco, Agustí Martínez, Cristina Pérez, Xavi Alayo i Josep Abante.

Entre les distincions destaquen, també, als socis fundadors de la Penya: Rafael Valls -soci número 1- i Jaume Bargués -soci número 3- a qui se’ls va obsequiar amb una reproducció de l’estadi Power8 i al desaparegut Paco Astúrias, a qui va recollir un ram de flors la seva filla, Olga.

En l’acte també es va fer un homenatge a Pepe Moreno, un dels pericos il·lustres de Martorell, per la seva dedicació a la Penya i ser un actiu durant aquests cinquanta anys. El dinar va acabar amb un pastís gegant amb els colors de l’Espanyol i un brindis per part dels assistents.

La PBB Martorell clourà els actes del cinquantenari amb el lliurament de premis del concurs de dibuix i fotogràfic previst pel proper 18 de desembre al Centre Cultural. A més, també és prevista una exposició de fotografies que il·lustraran els 50 anys dels pericos a Martorell.