Avancen a bon ritme les obres de millora de l’edifici de la Policia Local i Protecció Civil

823

Les obres de millora de l’edifici de la Policia Local avancen a bon ritme, segons ha comprovat aquesta setmana l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, acompanyat de l’arquitecte municipal. L’objectiu dels treballs és la millora del rendiment energètic i dels accessos de l’edifici, on s’hi ubicarà també la seu de Protecció Civil.

“Les obres van al ritme marcat; des de l’equip de govern sempre diem que hem de fer la projecció de les obres, licitar-les i, un cop iniciades, que segueixin els terminis previstos. I en aquesta s’estan complint”, ha afirmat l’alcalde.

Iniciades al setembre, les obres tenen un termini d’execució de tres mesos durant els quals s’està millorant el rendiment energètic de l’edifici amb la instal·lació d’una façana ventilada, superposada a l’actual, i s’hi construeix una escala exterior per facilitar els recorreguts interns.

L’alcalde Fonollosa ha explicat que l’edifici de la Policia Local està encarat al sud i que, per tant, té sol pràcticament tot el dia: “Per això li fem una façana ventilada perquè el rendiment energètic sigui òptim. I també hi fem una escala exterior per millor els recorreguts interns tant de la policia local com del personal administratiu”.

Policia Local i Protecció Civil, centralitzades
Simultàniament també s’està adequant l’espai de la planta baixa per tal d’ubicar-hi la seu de Protecció Civil que fins ara ocupava una part de l’edifici municipal del barri de Can Cases, que s’enderrocarà properament per construir-hi un nou pavelló esportiu de tres pistes PAV-3.

“Policia Local i Protecció Civil són el que podríem dir els serveis d’emergències de l’Ajuntament de Martorell i pensem que és bo que estiguin ubicats al mateix edifici”, ha afegit l’alcalde.