‘Benvingut estiu, benvingut esport’ ofereix activitats gratuïtes al CIES i al CE La Vila

2219
Piscina d'estiu CIES

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Martorell posa en marxa els dies 4, 10 i 11 de juny el programa ‘Benvingut estiu, benvingut esport’. La intenció és rebre la temporada estiuenca i oferir un tast gratuït de les activitats esportives que es fan habitualment al CIES i al CE La Vila. Els interessats poden inscriure’s prèviament a les Oficines d’Atenció a l’Usuari.

Belén Leiva, regidora d’Esport, ha explicat que “hem volgut tornar a la filosofia d’ara fa uns anys i donar la benvinguda a l’estiu amb activitats als nostres equipaments que obrirem al públic, tan si són abonats com si no, prèvia inscripció. D’aquesta manera, donem a conèixer el ventall d’activitats esportives que oferim i l’usuari pot provar-les sense necessitat d’apuntar-s’hi”.

Belén Leiva, regidora Esport

El proper diumenge 4 de juny, el CE La Vila acollirà activitats aquàtiques per a totes les edats: aiguasalut per a gent gran, aiguagim per a joves i adults, exercicis per a nadons de 0 a 3 anys, jocs per a infants de 3 a 14 anys, i relaxació a l’aigua per a totes les edats. La data límit per a inscriure’s és fins el 3 de juny.

El Centre Integral d’Esport i Salut (CIES) organitzarà dissabte 10 de juny sessions de ioga, ciclo indoor, zumba, 3×15 fit, areodance, body power i cardiobox. Només es podrà realitzar una inscripció per persona i activitat. En cas que es vulgui una segona activitat es passarà a la llista d’espera.

Obre la piscina d’estiu l’11 de juny

Diumenge 11 de juny, coincidint amb l’obertura de la piscina d’estiu, es prepararan sessions d’una hora de ciclo indoor a l’aire lliure, a les 9.00, a les 10.00 i a les 11.00h. Cada persona només podrà inscriure’s a una de les tres sessions. També es faran activitats d’aiguagim d’intensitat mitja i hi haurà inflables per a nens i nenes a partir de 3 anys. La data límit per a inscriure’s a les activitats del CIES és el 9 de juny. Entrada gratuïta als primers 200 inscrits no abonats als serveis esportius municipals per tal de respectar l’aforament.

A totes les activitats, no es permetrà l’entrada a la instal·lació ni el bany als menors de 14 anys si no van acompanyats d’un adult. Els majors de 9 anys hi poden accedir amb la corresponent autorització escrita del pare/mare o tutor.

Autorització menors

'Benvingut estiu'
‘Benvingut estiu’