Big Band Jazz Maresme & The Hanfris estrenen diumenge a Martorell el seu nou espectacle

990

An evening with the Big Band Jazz Maresme & The Hanfris Quartet és l’espectacle, inclòs dins el Festival PAS, que irromprà diumenge 10 de juliol a l’escenari d’El Progrés. S’estrena per primera vegada a Martorell i compta una posada en escena que recorda als grans shows musicals nord-americans i que fusiona el jazz d’una big band amb la música a capella.

La Big Band Jazz Maresme i el quartet The Hanfris són dues formacions mataronines amb estils musicals molt diferents, però amb “un nexe que ens agermana”, ha dit el membre de la big band Gerard Nieto, “estem especialitzats en gèneres arrelats a l’Amèrica del Nord”. El conjunt oferirà un concert d’alta qualitat tècnica i interpretativa, una proposta “d’alta connexió amb el públic, amb versions d’estàndards musicals, swing i rock’n’roll”.

La big band és una formació de 17 músics, amb una escenificació i un so que ens transportarà a la Nova Orleans a mitjan segle XX. The Hanfris Quartet és un quartet masculí especialitzat en la música barbershop, un estil que té origen a les barberies dels Estats Units, tot i que també interpreten tempes de doo-wop, espirituals o música clàssica.

El concert tindrà lloc a un nou espai del Festival PAS, el Teatre d’El Progrés, a les 21.00h, i serà de pagament (entre 8 i 10 euros).