Buenos Aires obre aquest cap de setmana el foc de les festes dels barris

1029
Festa Buenos Aires 2018
Sardinada Popular

El barri de Buenos Aires celebrarà les seves festes aquest cap de setmana, a la plaça de Pompeu Fabra. L’associació de veïns ja ha començat amb els preparatius d’aquesta efemèride que és una de les més multitudinàries del municipi a nivell de barri, i que encetarà el calendari estival de festivitats dels diferents districtes martorellencs. Dissabte 10 de juny hi haurà el tradicional sopar popular, a les 21.30h, i diumenge 11, se celebrarà a les 10.00h la sardinada, i a les 18.30h la xocolatada infantil. Aquest any, amb motiu de la sequera, no se celebrarà la tradicional festa de l’escuma.

El tret de sortida de les festes del barri es donarà la nit del dissabte 10 de juny amb el sopar de germanor. “L’any passat vam batre rècord de participació amb unes 600-700 persones, i aquest any hem demanat a l’Ajuntament vint taules més. De moment, ja tenim reservades 60 taules i a veure durant aquesta setmana qui més s’anima. Cadascú es porta el seu menjar i des de l’associació hi posem cava, vi, alguna cosa per picar i coca de la festa del barri”, ha explicat José Ignacio Blázquez, president de l’associació de veïns del barri de Buenos Aires.

José Ignacio Blázquez, president de l'associació de veïns del barri de Buenos Aires

El diumenge al matí li arriba al torn a la sardinada, que començarà a les 10.00h a la plaça i es repartiran 11O quilos de sardines entre els veïns. Ignacio Blázquez ha expressat que aquesta activitat és “el que més agrada al barri, perquè treballem tots junts i la gent repeteix diverses voltes. Alguns anys hem arribat a comprar 140 quilos, i a més són sardines de primera qualitat, del senyor Moreno del Mercat Municipal”.

José Ignacio Blázquez, president de l'associació de veïns del barri de Buenos Aires

A la tarda del diumenge es posarà la cirereta a les festes de Buenos Aires amb la xocolatada, que se celebrarà a les 18.30h i comptarà amb animació de pallassos per als més petits.

Tot aquell qui s’hi vulgui apuntar a la sardinada del dissabte vinent encara és a temps presencialment al local de l’associació de veïns o enviant un correu electrònic a l’adreça avv.buenosaires@gmail.com. A més, enguany l’associació reprendrà les assemblees generals de forma presencial i convida a assistir a tothom qui en vulgui col·laborar.