Ca n’Oliveres s’omplirà aquest diumenge de cotxes i motos d’època

1302

El recinte de Ca n’Oliveres acollirà aquest diumenge, 18 de febrer, la Trobada Social del Clàssic Motor Club del Bages, al llarg del matí. Aquest esdeveniment arriba a la nostra població fruit de la col·laboració entre l’entitat bagenca i l’Associació de Motos Clàssiques i Antigues de Martorell (AMCAM). Més d’un centenar de cotxes clàssics i prop de 250 persones es concentraran per compartir un esmorzar de germanor i una ruta de 40 quilòmetres al voltant de Martorell, acompanyats d’algunes motos.

El motiu que fa que l’entitat bagenca organitzi, a casa nostra, la primera trobada del seu calendari anual d’activitats rau en un recent canvi de seu social. Fa poc van deixar la que tenien a Sant Joan de Vilatorrada per una altra a una àrea industrial de Manresa, on “no disposem de l’espai suficient per acollir tothom en una activitat com aquesta”, explica el gerent del Clàssic Motor Club del Bages, Roger Grandia.

“L’AMCAM ens va suggerir l’espai de la Nau 2 de Ca n’Oliveres per fer la trobada, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Martorell”. L’ajut entra ambdues entitats és mutu, ja que des del club del Bages es dona suport i assessorament a l’associació martorellenca “en diverses tramitacions burocràtiques, perquè tinguin tots els permisos”, detalla.

Roger Grandia, gerent Clàssic Motor Club del Bages

La trobada començarà, a les 09.45h, a Ca n’Oliveres i continuarà, a les 10.15h, amb l’esmorzar de germanor, gratuït per als inscrits. Roger Grandia avança que “tot seguit farem un brífing o petita explicació de la ruta de 40 quilòmetres que començarem al voltant de les 12.00h, passant per Gelida, Masquefa i arribant de nou a Martorell”.

Roger Grandia, gerent Clàssic Motor Club del Bages

La inscripció de vehicles ja està tancada. Grandia diu que es preveu aglutinar “més d’un centenar de cotxes amb un denominador comú: tenir més de 30 anys, el que determina la llei per a considerar-los clàssics”. Els amants dels cotxes antics podran veure “des d’alguns Porsche o Ferrari als més modestos R12 o 600, i d’altres de més moderns com el Ford Fiesta o l’Opel Corsa que, encara que no ho sembli, ja han fet més de 30 anys”.

Roger Grandia, gerent Clàssic Motor Club del Bages

Però no només hi haurà cotxes. L’AMCAM també hi participa lluint algunes motos. El gerent del Clàssic Motor Club del Bages es mostra molt agraït a l’AMCAM “perquè ens han obert les portes per ajudar-nos en el que calgui. Participaran amb motos i també amb alguns vehicles, perquè alguns d’ells també són socis del nostre club”. A més, recalca que “ens han ajudat en el disseny de la ruta i situant persones de suport en trams complexos o cruïlles per ajudaran els participants a no equivocar-se”.

La Trobada Social del Clàssic Motor Club del Bages d’aquest diumenge començarà a Ca n’Oliveres pels volts de les 09.45h. Per a més informació, podeu consultar el web www.classicmotorclub.org.