Can Bros avança la festa de Sant Joan amb una tarda-vespre de MercaBros

558
MercaBros

L’associació de veïns de Can Bros celebrarà, aquest dissabte 15 de juny, una nova edició del mercat de segona mà, col·leccionisme i artesania, que es coneix habitualment com a ‘MercaBros’. La cita, però, canviarà d’horari, i se celebrarà des de les 18.00h i fins els volts de les 12 de la nit. Aquesta cita inclourà sopar i concert, i substitueix la festa de Sant Joan al barri.

“Enguany, degut al fet que la festivitat de Sant Joan cau en un pont llarg i que molts veïns eren fora, la junta de l’associació de veïns ha decidit traslladar els actes festius a aquest dissabte”, explica la seva presidenta, la Teresa Gallofré.

Serà amb la celebració d’un MercaBros a la plaça del Llobregat, però en sessió de tarda. “Obrirà pels vots de les 18.00h, amb la instal·lació dels paradistes. Després, pels volts de les 21.00h hi haurà un concert a càrrec del Cant de les Ofèlies, un grup de Martorell, i servirem sopar a base de botifarres a la brasa, begudes i cafè. La previsió és acabar la festa pels volts de les 00.00h de la nit”.

Teresa Gallofré, presidenta de l'associació de veïns de Can Bros

A més, el local de l’associació de veïns acollirà una exposició de quadres d’Andreu Gaset, “una persona molt vinculada al nostre barri i que fa anys que té com a afició la pintura”, explica Gallofré.

Teresa Gallofré, presidenta de l'associació de veïns de Can Bros

Teresa Gallofré espera que, un cop més, el públic respongui a la convocatòria del MercaBros i també a les activitats lúdiques i culturals que l’acompanyaran. Tanmateix, convida tothom a passar-se aquell vespre pel barri rural de Can Bros. Hi haurà servei de pàrquing i entrada gratuïts.