Can Serra convida tothom a gaudir de la 9a jornada de portes obertes

1891
Viver Can Serra
Viver Can Serra

El Centre Ocupacional Can Serra obrirà aquest dimecres les seves portes, d’11.00 a 13.00h, per tal de mostrar a tothom la tasca que realitzen al llarg de l’any els usuaris amb algun tipus de discapacitat intel·lectual o física al viver, on hi cultiven 80.000 plantes anuals que ornamenten els carrers i places de Martorell. Una actuació que ha permès al municipi ser distingit com a Vila Florida.

Durant la jornada de portes obertes, dos usuaris de l’equipament donaran la benvinguda als visitants, entre els quals hi haurà l’alcalde Xavier Fonollosa, i explicaran sobre el terreny, quina és la seva feina diària relacionada amb la jardineria: l’hort de les maduixes, l’hort dels enciams, la producció de flors….

També s’oferiran dos tallers: un per fer una flor amb materials diversos i un altre per trasplantar una gazània i poder-se-la endur a casa per cuidar-la. Un cop finalitzats els tallers, es gaudirà d’un pica-pica elaborat per les persones de Can Serra.  Així ho avançaven, en una entrevista a Ràdio Martorell, els usuaris Antonio Ramos, Cristobal Domínguez, Jordi Casals, Roberto Martín, Rafael López i Àlex Marton; així com la directora tècnica Salomé Moliner i el monitor Kike Mejino.