L’entrenadora d’emprenedors Maria Batet explicarà com estimular la creativitat dels fills

1502
Maria Batet, entrenadora d'emprenedors
Maria Batet, entrenadora d'emprenedors

La professora i entrenadora d’emprenedors, Maria Batet, orientarà a les famílies sobre com estimular la creativitat dels fills des de casa. Ho farà a través del taller ‘El full de paper’, emmarcat dins el projecte ‘Cultura Emprenedora a l’Escola’. La sessió tindrà lloc el 31 de maig, a les 17.30h, a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa.

El taller farà entendre a les famílies la importància i necessitat d’educar la mirada creativa dels fills. “A través d’un element tan senzill com un full de paper, explicarem què és la creativitat i donarem pistes per a estimular-la”, ha explicat Maria Batet. La sessió vol mostrar d’una manera fresca “petites coses que podem fer des de casa per a que els fills tinguin un pensament més possibilista. Experimentar algunes de les coses que passen quan intentem tenir bones idees. Descobrir què fa possible la creativitat i què la dificulta”.

Maria Batet, entrenadora d'emprenedors

El taller és totalment gratuït i durarà aproximadament una hora. S’adreçarà a pares i mares amb fills en edats compreses entre els 0 i els 16 anys. Per participar cal omplir el següent formulari online. Les famílies que ho necessitin disposaran d’un servei d’acollida pels seus fills durant la conferència.

Projecte ‘Cultura Emprenedora a l’Escola’

El taller s’emmarca en el projecte ‘Cultura Emprenedora a l’Escola’, promogut per l’Ajuntament de Martorell i la Diputació de Barcelona, i en qual hi participen les escoles José Echegaray, Mercè Rodoreda i Lola Anglada. El projecte es va iniciar el curs 2013-2014 a Martorell i vol “promoure la cultura emprenedora a l’escola i formar alumnes amb altes capacitats de resposta davant les necessitats del món actual i del seu futur”, ha indicat Batet.

Maria Batet, entrenadora d'emprenedors

Els objectius del programa van més enllà de les activitats que es porten a terme a 5è i responen a la necessitat de conscienciar tota la comunitat educativa i emprendre accions conjuntes que afavoreixin els objectius del programa a les escoles des de tots els nivells educatius i formi part del projecte educatiu dels centres. Aquesta actuació té la consideració de Programa d’Innovació Educativa pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat i compta amb la implicació de tots els claustres.