Caramelles Martorell participarà a la 45a Trobada de Petits Caramellaires del Baix Llobregat

947
Caramelles
Caramelles

El proper divendres 1 de maig, Viladecavalls acollirà la 45a Trobada de Petits Caramellaires del Baix Llobregat, organitzada pels Estels Cantaires del Casal Familiar de Viladecavalls. Caramelles Martorell participarà d’aquesta festa tradicional arrelada al nostre país que comptarà amb activitats per a tota la família.

Enguany el Casal Familiar de Viladecavalls ha volgut que la Trobada de les Caramelles es converteixi també en una jornada festiva al poble al que hi assistiran més de 200 cantaires que interpretaran les seves cançons als indrets més emblemàtics de Viladecavalls.

La jornada començarà a les 11.00h amb una cercavila per acompanyar la cantada de les diferents colles de Caramelles dels pobles de Martorell, Rellinars, Hostalets de Pierola, Castellví de Rosanes, Castellbisbal i els amfitrions de Viladecavalls, a les 14.00h s’organitzarà una fideuà (5 euros), a la tarda hi haurà espai de jocs, berenar i espectacle d’animació que donaran pas a un gran concert amb actuacions de la coral de Viladecavalls EMM Pau Casals, els Gospelins de Terrassa, els Èxtasis, els Sense Sal i culminarà la nit el grup de moda Doctor Prats.

Per tal de finançar el concert, que serà gratuït, l’organització ha programat una botifarrada (3 euros) i servei de bar perquè ningú es quedi sense sopar.

“La trobada serveix per copsar l’estat de salut de les caramelles al nostre entorn i recollir idees per millorar la nostra activitat. Nosaltres som un grup nombrós, amb pes, que hem organitzat moltes trobades. Ens hem convertit en un referent a la comarca”, ha dit Anna Gil, presidenta de Caramelles Martorell.

Més de 40 anys de trobades caramellaires
Les trobades de petits caramellaires es remunten a l’any 1970, quan les colles infantils de caramelles de diferents pobles del Baix Llobregat van decidir donar un nou impuls a aquesta tradició i van acordar organitzar cada any una trobada a un poble diferent de la comarca. Hostalets de Pierola ja n’havia organitzat una altra el 2007.