Caramelles Martorell preveu un retrobament de cantaires el diumenge de Pasqua

213
Caramelles
Caramelles

Caramelles Martorell té previst celebrar, aquesta propera Setmana Santa, una activitat presencial i de retrobament dels seus membres, ajustada a les limitacions actuals. L’entitat està fent una crida a tots els seus integrants i col·laboradors per a que es reservin a l’agenda el matí del diumenge de Pasqua.

El 7 de març de 2020, l’entitat va organitzar un Scape room al Centre Cultural com a festa de benvinguda de les caramelles i abans de començar els assajos. Va ser una de les últimes activitats presencials amb públic que es van celebrar a Martorell: una setmana després s’iniciava l’Estat d’Alarma i el confinament total. Ha passat un any, i els caramellaires volen retrobar-se, d’alguna manera.

“Després d’un any d’activitats restringides, hem pensat que és imprescindible trobar-nos per caramelles, seguint totes les normes de seguretat i fent bondat”, explica la presidenta, l’Anna Gil. La cantada segurament no serà possible, perquè no és segur fer-ho en grup i sense mascareta, però “això no impedeix que ens trobem i fem alguna cosa”.

Anna Gil, presidenta de Caramelles de Martorell

Gil anuncia als caramellaires “que es reservin el diumenge 4 d’abril al matí. Ens trobarem a la plaça de la Vila” i per això la junta els ha enviat per correu electrònic un full d’inscripció, a omplir i retornar. Avança que “com cada any, hi haurà una cançó nova de caramelles, assajos en línia i, d’alguna manera, sonaran pels carrers de Martorell”.

Anna Gil, presidenta de Caramelles de Martorell

La presidenta de Caramelles recorda que l’activitat “s’està acabant de perfilar” i que es farà respectant les mesures de seguretat bàsiques del moment: l’ús de la mascareta, el manteniment de la distància de seguretat, el rentat de mans i els grups bombolla.