Chus López defensarà el campionat de lliga polonès amb el Bielsko-Biała Rekord

164

L’entrenador martorellenc, Chus López, complirà la seva sisena temporada a l’elit del futbol sala de Polònia i enguany ho fa amb un repte més que ambiciós. Fitxat com a tècnic del  vigent campió de la lliga polonesa, el Bielsko-Biała Rekord, encara un curs on combinarà les dues competicions i en el qual ja es prepara per arrencar aquest mateix dissabte.

A finals del mes d’agost van sortejar-se els grups de la màxima competició europea i el conjunt de López militarà al grup5 de la ruta B, on competirà contra el Luxol St. Andrews de lata, l’hongarès Haladás i el suec Hammarby. En aquesta agrupació es veuran les cares els respectius campions de cada país i el guanyador de cada grup, que en són vuit, accediran a la ronda d’elit.

Sobre el sorteig i els emparellaments que han quedat, López apunta a qui pot ser el rival més exigent i quines dificultats es trobaran en la primera fase.

Chus López, entrenador Bielsko-Biała Rekord

El martorellenc creu que disputaran una fase molt assequible i confia a oferir un bon paper: “ens ho mirem amb optimisme, des del club creiem que és un bon moment per a nosaltres”.

Chus López, entrenador Bielsko-Biała Rekord

La fase de grups de la Champions League es disputarà des del 26 fins al 31 d’octubre, a Malta per als del martorellenc. Però abans haurà engegat la lliga regular. El Bielsko-Biała Rekord defensa el campionat de lliga, que va conquerir el curs passat amb un marge de catorze punts respecte el segon classificat.

Després d’una pretemporada llarga, amb sessions dobles i tests de preparació, López creu que segueixen tenint molt marge de millora.”Al principi va ser dur perquè canviar tantes coses ens va esgotar, però hem anat a millor en cada partit amistós”, confessa sobre el període previ a l’inici de la lliga regular.

Chus López, entrenador Bielsko-Biała Rekord

El Bielsko-Biała Rekord jugarà demà a casa davant el FC Reiter Torun (19.00h) i la primera jornada a domicili serà el 18 de setembre a la pista dels Chojnice Red Evils.