Cinc empreses locals visiten Promoció Econòmica en la tercera cita dels ‘Esmorzars amb l’Alcalde’

2071
Esmorzars amb l'alcalde. Trobada entre empresaris i l'administració locals
Esmorzars amb l'alcalde. Trobada entre empresaris i l'administració locals

El Centre de Promoció Econòmica de Martorell va organitzar, el divendres 21 de juliol, la tercera trobada empresarial ‘Esmorzars amb l’alcalde’. Sis empresaris de 5 empreses del municipi van traslladar de manera propera i en primera persona a l’alcalde Xavier Fonollosa propostes de treball i necessitats per millorar la seva competitivitat empresarial. A la cita també hi van ser presents el regidor de Promoció Econòmica, Lluís Amat, i els tècnics del departament.

Aquest és un nou format de networking que pretén apropar i fomentar sinergies entre el teixit empresarial del municipi i l’Ajuntament. Permet a un grup reduït d’empresaris donar a conèixer els seus negocis i les seves necessitats o inquietuds de manera directa a l’alcalde i a la resta d’empreses convidades. L’escenari és la planta baixa del Molí Fariner al nou espai office i es basa en petites reunions informals properes “per interactuar amb empreses petites, mitjanes i de gran format”, com comenta l’alcalde Xavier Fonollosa”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

També es presenten els serveis per a empreses que ofereix Promoció Econòmica mentre s’esmorza, i es fa una visita a les instal·lacions.

Trobada beneficiosa per ambdues parts

Des del departament es considera necessari aquest apropament entre teixit empresarial i administració, i es busca ser el punt de trobada de les empreses per dissenyar i treballar de manera conjunta en programes adequats al teixit empresarial, establint vincles de cooperació público-privats i detectar les necessitats. Malgrat la gran diversitat d’empreses existents al municipi, l’Ajuntament de Martorell considera clau poder sumar esforços i trobar col·laboracions per facilitar vincles i propiciar un àmbit idoni per nous projectes.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

Pels empresaris, l’experiència és una bona iniciativa per mantenir contacte amb altres companys de professió i conèixer tots els serveis i equipaments que l’Ajuntament posa a la seva disposició.

Tres sessions els darrers quatre mesos

La del passat divendres va ser la tercera sessió dels ‘Esmorzars amb l’Alcalde’ i hi van assistir sis empresaris martorellencs: José Antonio Arévalo (Inovyn), Francesc Gasulla i Miquel Fusalba (Manufacturas Canals), Xavier Riba (Innovae), Marieli Sole (Solé Diesel) i Juan Manuel Gómez (Anfina, empresa ubicada al viver d’empreses). Les anteriors trobades van ser el 21 d’abril i el 16 de juny d’enguany. En total, ja han participat en aquesta iniciativa 17 dirigents de 15 empreses locals.