Detingudes tres persones per robar en un supermercat amb la complicitat de la caixera

4003
Atracament supermercat Martorell
Atracament en un supermercat de Martorell. Imatges cedides per Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell van detenir, el passat 17 de juliol, dos homes i una dona de nacionalitat espanyola com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació. Els fets van passar el 25 de juny, quan un home armat amb un ganivet i amb un tapaboques va atracar un supermercat a Martorell i va sostreure els diners en metàl·lic que li va lliurar la caixera de l’establiment. L’atracador va fugir del lloc del robatori a peu, però els investigadors van poder comprovar com poc després era recollit per un vehicle que li va facilitar la fugida.

Les indagacions fetes pels investigadors en relació amb el vehicle van permetre finalment determinar que el conductor de l’automòbil que havia recollit l’atracador era cosí del pare de la caixera del supermercat. Es dóna la circumstància que la caixera que va patir el robatori aquell dia feia una suplència en el supermercat ubicat a Martorell, quan el seu lloc de treball habitual és a Terrassa. A més, la caixera va demanar amb insistència treballar a la línia de caixa aquell dia.

Finalment, el passat dilluns 17 de juliol, en base als indicis recollits, els investigadors van detenir l’autor material del robatori amb violència i intimidació, el conductor que el va recollir i a la caixera com a cooperadora necessària, tots ells arrestats per un delicte de robatori amb violència i intimidació. El jutge va decretar llibertat amb càrrecs pels detinguts que van passar a disposició judicial.

Atracament supermercat Martorell
Atracament en un supermercat de Martorell. Imatges cedides per Mossos d’Esquadra
Atracament supermercat Martorell
Atracament en un supermercat de Martorell. Imatges cedides per Mossos d’Esquadra