Clou el cicle ‘Biblioteques amb DO’ amb el concert de corrandes ‘In vino veritas’

548

La Biblioteca Martorell ha tancat, aquest dimecres a la tarda, el cicle Biblioteques amb DO amb el concert de corrandes In vino veritas, a càrrec de la companyia Corrandes són corrandes, dedicada a la cançó i text improvisats. Una proposta artística, formativa i dinamitzadora amb el vi com a protagonista.

Els cantadors d’In vino veritas han improvisat al moment en base a un seguit de proves en que el públic hi ha hagut de participar. El procés d’elaboració del vi, en clau humorística, ha estat el fil conductor, amb músiques tradicionals per cantar la poesia del moment.

“Garrotins, corrandes, nyacres o jotes han estat les melodies més esteses d’aquesta activitat protagonitzada pel grup Corrandes són corrandes, nascut el 2013 amb l’objectiu principal de crear una oferta professional d’espectacles, tallers i diferents activitats al voltant de la cançó de text improvisat”, ha explicat la directora de la Biblioteca, Mercè Parera.

Els assistents, entre els que hi havia el regidor de Cultura, Sergi Corral, i la regidora de Cooperació, Participació i Comunicació, Míriam Riera, han pogut gaudir d’un tast de diferents vins gentilesa de Juvé i Camps.

Brossa de rondalles
La Biblioteca oferirà, demà dijous (18.00h) a la sala polivalent, el Sac de Rondalles de l’Aula de Teatre de Martorell. En aquesta ocasió ens acostaran a la figura del poeta visual, Joan Brossa. “Jugarem amb lletres de colors, amb la seva forma i el seu contingut, les quals formaran part d’una història fantàstica i sorprenent”, ha avançat Montserrat Peñalver, membre de l’Aula de Teatre.