Comença el programa ‘Martorell Adapta’t’ de formació per a aturats

1252

El Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell junt amb la Diputació de Barcelona impulsen un any més el programa Martorell Adapta’t. Ofereix cursos de formació i tallers destinats a aquelles persones en situació d’atur inscrites al Servei Local d’Ocupació de Martorell.

L’objectiu dels cursos és facilitar l’aprenentatge a aquelles persones interessades en formar-se a fi de millorar les seves condicions d’accés a l’àmbit laboral. En aquest programa d’accions formatives transversals d’orientació i d’inserció laboral, es poden trobar un gran ventall de formacions en diverses temàtiques per ajudar als demandants d’ocupació a millorar el seu procés de recerca activa de feina.

El programa Martorell Adapta’t proposa tallers de recerca activa de feina. En l’àmbit de les noves tecnologies, ofereix una introducció a la recerca de feina per Internet adreçada a aquelles persones que no tenen coneixements informàtics. Un altre curs, de durada més curta, per aprendre a fer tràmits amb certificat digital, i d’altres per preparar el certificat ACTIC, nivell 2 i 3.

La tècnica de Promoció Econòmica, Carme Moles, explica que ja està en marca el programa ‘Alfatic millora les competències digitals i multiplica les possibilitats de trobar feina’- 12, 14, 16 i 19 de setembre (sessions presencials), i 21 de setembre (virtual), de 9.30-14.30h.

Carme Moles, tècnica de Promoció Econòmica

Altres cursos són ‘Quins tràmits puc fer amb el certificat digital?’- 26 i 29 de setembre, de 9.30-12.30h. ‘Prepara’t per al certificat Actic (nivell 2)’ – 3, 4, 7, 8, 10 i 11 de novembre, de 9.30-14.30h. ‘Prepara’t per al certificat Actic (nivell 3)’ – 10, 11, 14, 15, 16 i 17 de novembre, de 9.30-14.30h.

Carme Moles, tècnica de Promoció Econòmica

Amb aquest programa, el Centre de Promoció Econòmica posa a l’abast dels demandants les eines necessàries per augmentar les possibilitats d’afrontar amb garanties d’èxit el procés de recerca en el món laboral. Un món que requereix actualment més competències digitals i, per tant, obliga al demandant d’ocupació a formar-se i adquirir coneixement informàtic.