En marxa el programa ‘Ocupa’t Dones’ amb el curs ‘Tastet de neteja’

1196
Molí Empresa

L’Ajuntament de Martorell, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, continua donant suport al col·lectiu femení, duent a terme, per desè any consecutiu, el programa específic ‘Ocupa’t Dones’. És un projecte de suport a la inserció laboral adreçat a dones amb dificultats d’accés al món laboral.

El programa ‘Ocupa’t Dones’ va començar el 6 de setembre amb el ‘Tastet de neteja’, una acció formativa per la millora de les competències professionals de dones participants al programa que es troben en situació d’atur i en procés de recerca de feina.

‘Tastet de neteja’ ensenya la neteja i desinfecció d’oficines, edificis, espais públics i centres sanitaris. Les participants coneixeran les tècniques, els protocols COVID-19, els estris, productes i les màquines per garantir la higienització, desinfecció, conservació i manteniment de les instal·lacions, sota la supervisió del professional competent. A més, assoleixen els coneixements per complir la normativa aplicable en matèria de seguretat i salut.

El curs s’imparteix amb una metodologia fonamentalment pràctica i dinàmica, basada en l’experimentació per facilitar l’assimilació i aplicació dels continguts treballats al llarg de l’acció formativa, i que les alumnes aprofitin al màxim cada sessió.

Durarà fins al 16 de setembre, amb 36 hores teòriques i pràctiques, i té lloc a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner. Hi participen vuit dones que han mostrat el seu interès en formar-se i treballar en el sector de la neteja i higienització de tota classe d’edificis.

Així, es vol dotar les participants de les competències professionals necessàries per la neteja i desinfecció en establiments i locals de concurrència humana així com de centres sanitaris i també seguir els protocols que va establir el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya durant la pandèmia de COVID-19.