Comença la presentació de candidatures al 6è programa ‘Accelera el creixement’ per potenciar l’activitat empresarial

1135

El programa ‘Accelera el creixement’, promogut per la Diputació de Barcelona, PIMEC i el Centre de Promoció Econòmica de Martorell, ha iniciat la seva 6a edició per ajudar a incrementar la competitivitat a 50 empreses amb alta capacitat de creixement, innovació, internacionalització i generació de llocs de treball.

El programa permetrà que 50 pimes més accelerin el seu creixement. Les empreses que vulguin presentar la seva candidatura poden fer-ho fins el 5 de juny a la seu o delegacions de PIMEC o bé als centres locals de serveis a les empreses que participen al programa, en el cas de Martorell al Centre de Promoció Econòmica.

‘Accelera el creixement’ persegueix que “les empreses participants aconsegueixin augmentar facturació, rendibilitat mitjana, ràtio d’exportació i plantilla, en un termini de tres anys. Per tal d’assolir aquests objectius, PIMEC té un equip de treball integrat per experts en assessorament al creixement empresarial”, ha explicat la tècnica de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell, Carme Moles.

Carme Moles, tècnica Promoció Econòmica

Selecció d’empreses

Un comitè de persones expertes serà l’encarregat d’avaluar les candidatures rebudes que compleixin els requisits. A partir d’entrevistes personals, el comitè farà la selecció final de les 50 empreses amb major potencial de creixement. Existeix un conjunt de variables a complir per part de les empreses participants en el programa: petites i mitjanes empreses amb tres treballadors o més; empreses amb la matriu o el centre de decisió a la demarcació de Barcelona (exclosa Barcelona); empreses amb una trajectòria empresarial igual o superior als cinc anys, i empreses amb voluntat d’invertir en el propi creixement.

Les pimes seleccionades “rebran sessions col·lectives (9 hores) i atenció individualitzada (16 hores), durant sis mesos”, ha detallat Moles. Un cop elaborats els plans de creixement empresarial, “es donarà suport a les necessitats que cada empresa ha identificat, i se les acompanyarà, durant tres mesos més, per superar els reptes plantejats mitjançant sessions individuals d’assessorament (20 hores), sessions d’exposició de bones pràctiques empresarials i classes magistrals col·lectives”.

Inscripcions i contacte

Les empreses de Martorell interessades a participar-hi s’han de posar en contacte o enviar el formulari d’inscripció abans del 5 de juny, al Centre de Promoció Econòmica de Martorell (camí del Riu s/n), trucar telèfon 93 775 31 01 o enviar un correu electrònic a moliempresa@martorell.cat. També es poden inscriure directament a www.acceleraelcreixement.com