Comencen les obres de remodelació de l’avinguda Bonaventura Pedemonte

1134
Obres Bonaventura Pedemonte

L’Ajuntament de Martorell ha iniciat aquesta setmana les obres de remodelació de l’avinguda Bonaventura Pedemonte, en el marc del projecte de millora integral del barri de Buenos Aires. Els treballs serviran per modernitzar l’espai urbà, endreçar-lo i fer-lo més accessible per a tothom.

Les obres serviran per adaptar les voreres a la normativa d’accessibilitat, millorar els paviments existents aixecats per les arrels dels arbres, substituint la vorada per una de nova de granit, i la renovació del paviment, que serà igual al que ja hi ha a les parts remodelades del barri.

“Es renovarà el paviment perquè és pràcticament l’original de fa 50 anys, tot i que ja s’ha reparat en diverses ocasions. Plantarem nous arbres d’espècies adequades a l’entorn urbà i modificarem els jardinets ubicats davant dels edificis, garantint la mida suficient per plantar arbustives de separació amb la vorera, alhora que permetrà guanyar amplada de pas. I es renovarà la xarxa d’enllumenat, incorporant llums LED d’alta eficiència energètica”, ha detallat l’alcalde Xavier Fonollosa.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

“Crec que és una obra destacada per al barri de Buenos Aires perquè aquest carrer és un connector de dues vies importants, l’avinguda Mancomunitats Comarcals i el passeig de Catalunya. Aquests dos carrers ara tindran un pas molt més diàfan, més fàcil i més ample, que donarà sensació més de passeig que no pas de carrer estret com fins ara”, ha remarcat.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

A més, es faran actuacions per millorar punts concrets del barri, com per exemple l’entorn de la plaça Pompeu Fabra, la plaça Joan XXIII o la plaça Lluís Rigalt, per tal de donar resposta a les demandes dels veïns i veïnes.

“Amb aquesta actuació, seguim fent realitat el nostre compromís de millora integral dels barris de Martorell i aconseguim un espai urbà més amigable i segur per a tothom”, ha afegit l’alcalde.

Les obres, que han començat aquesta setmana, tindran una durada aproximada de tres mesos, i es preveu que s’executin en diferents trams consecutius per garantir l’accés als habitatges i minimitzar les afectacions a la mobilitat.

Per a qualsevol consulta o suggeriment podeu trucar al telèfon
93 775 07 84, o escriure al correu alcaldia@martorell.cat o al WhatsApp 674 118 230.