El CE La Vila acull la 2a jornada de LLiga Catalana de natació adaptada

249

Martorell encetarà la seva capitalitat com a Ciutat Europa de l’Esport 2023 amb la 2a jornada de LLiga Catalana de natació adaptada el proper dissabte 21 de gener, a les 10.30h, al Complex Esportiu La Vila (C/Mestres Gomila i Reniu, s/n). La Federació Catalana d’Esport amb Discapacitat Física (FCEDF) i l’Ajuntament de Martorell organitzen conjuntament aquesta cita.

La 2a jornada de LLiga catalana de natació adaptada aplegarà els millors esportistes d’aquesta disciplina, tal com detalla el tècnic d’Esports de l’Ajuntament, Gerard Franch. Hi participaran integrants en categoria masculina i femenina del CD Aquàtic Campanar, el CE Àgora Masia Bach, el CN Barcelona, el CN Mataró, el CN Sabadell, el CN Salou, el CN Sant Feliu i el CN Terrassa. Les proves que es disputaran seran lliure, braça, papallona, esquena i relleus.

Gerard Franch, tècnic d'Esports Ajuntament de Martorell

La Lliga Catalana consta de quatre proves, la primera es va realitzar al mes de novembre del 2022 al Club Natació Mataró, la segona a la nostra població, la tercera prova al mes d’abril, i tancarà la competició la darrera jornada coincidint amb l’edició 15a edició dels Jocs Catalans d’Esport Adaptat de 2023, que se celebrarà a Martorell el cap de setmana del 3 i 4 de juny.