Compres, gastronomia, còctels i espectacles a la 5a ‘Shopping Night’ d’El Progrés

3040
'Shopping Night'
'Shopping Night'

El jardí d’El Progrés es transformarà aquest divendres, 30 de juny, en un centre comercial amb molt d’encant en la 5a edició de la Shopping Night, de 18.00 a 01.00h. Els assistents podran gaudir d’una vetllada de compres plena d’animació, sorpreses i degustacions gastronòmiques.

La cita comptarà amb dues àrees diferenciades. La responsable d’activitats d’El Progrés, Mònica Oller, avança que la primera serà la zona shopping, “amb una desena d’establiments pop-up on trobar roba d’adult, roba infantil, joieria, marroquineria, complements i productes de bellesa”. La zona streetfood comptarà “amb tres furgonetes de menjar o foodtracks, que oferiran una àmplia varietat gastronòmica; una d’elles estarà especialitzada en cocteleria”. A més, romandrà obert l’habitual servei de restauració d’El Progrés. L’esdeveniment oferirà espectacles de màgia i monòlegs, a càrrec de l’artista Sergi Polo, una masterclass de bachata i un espectacle de dansa del ventre de l’Acadèmia Asala de Martorell.

Mònica Oller, responsable d'activitats d'El Progrés

“Pensem que l’afluència de públic significa que la gent accepta aquest tipus de festa. La seguim fent en divendres perquè el juny és un mes complicat, en què la gent comença a sortir el cap de setmana, i els divendres encara fan un volt pel poble. De moment, tota la intenció de continuar fent-la, sempre que hi hagi acceptació”, apunta Mònica Oller.

Mònica Oller, responsable d'activitats d'El Progrés

La Shopping Night serveix per animar les compres, rastrejar ofertes a les portes de les rebaixes, promocionar el comerç local de qualitat i obrir l’emblemàtic jardí d’El Progrés a tota la població.