Concurs per crear la imatge gràfica dels camins escolars segurs de Martorell

295

Els camins escolars són itineraris segurs mitjançant la senyalització de les principals rutes d’accés als centres escolars perquè els nens i nenes puguin anar sols a l’escola, ja sigui a peu o en bicicleta, fomentant així una activitat física diària. L’Ajuntament de Martorell, davant la imminent posada en marxa d’aquestes rutes segures, convoca un concurs per crear-ne la imatge gràfica.

El certamen s’adreça als escolars martorellencs i hi pot participar qualsevol alumne escolaritzat en un centre d’ensenyament primari de la nostra població, de primer a sisè. Cada escola pot presentar un màxim de sis propostes d’entre totes les dels seus alumnes. La imatge gràfica participant s’ha de realitzar amb un suport de cartolina de mida DIN A3 (420 x 291mm) i es pot utilitzar qualsevol tècnica artística per fer el disseny.

Els dissenys hauran d’estar relacionats amb la temàtica d’anar a l’escola segurs i en companyia. El professorat hauria d’indicar als alumnes que els dissenys han de ser senzills i fàcilemnt identificables amb la temàtica.

El termini de presentació dels originals finalitza el 14 de maig de 2021 i, el personal del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell, recolliran personalment les obres a cada centre escolar. Es concediran premis en material escolar als alumnes i als centres escolars que consistiran, en el cas dels alumnes, en un primer premi de 300 euros, un segon de 150 euros i el tercer de 100 euros. Les escoles guardones tindran un primer premi de 600 euros, un segon de 300 euros i el tercer de 100 euros, tot en material escolar.

Es farà una exposició virtual amb totes les obres que es presentin a concurs. Les obres no recollides pels concursants abans del 25 de juny de 2021, quedaran en possessió de l’entitat convocant. Consulteu les bases del concurs.