Darrers dies per presentar fotografies al 3r Concurs de Lactància Materna de l’Hospital de Martorell

1421

El proper 8 de setembre finalitza la convocatòria del 3r Concurs de Fotografia de Lactància Materna de l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell. El certamen cerca normalitzar la imatge de la dona en actitud d’alletament, mostrant aquest moment de la maternitat a través de l’art de la fotografia. Les imatges guanyadores es donaran a conèixer el 7 d’octubre, coincidint amb la Setmana de la Lactància Materna.

Montserrat Batlle, llevadora de l’Hospital Sant Joan de Déu, ha recordat que “al concurs hi pot participar qualsevol persona major d’edat, amb un màxim de quatre fotografies relacionades amb la lactància materna”. Les imatges s’han d’enviar en format jpg a smlm@hmartorell.es, i han de tenir una mida màxima de 5MB i una resolució de 300 ppp. El primer premi consistirà en 200 euros en metàl·lic, el segon serà de 100 euros i el tercer, de 50 euros.

Montserrat Batlle, llevadora Hospital Sant Joan de Déu

El jurat estarà composat per un fotògraf professional, un representant de l’Hospital de Martorell, un professional expert en lactància i un membre de l’Ajuntament de Martorell. “Escolliran tres fotografies guanyadores i el veredicte es coneixerà el 7 d’octubre al Centre Cultural, durant l’acte de cloenda de les activitats de la Setmana de la Lactància Materna”, ha dit.

Les imatges finalistes “s’exposaran durant la segona quinzena de setembre a l’entrada de l’Hospital, mentre que les tres guanyadores lluiran a les parets de l’àrea Materno-Infantil de l’equipament”, ha dit Batlle, qui també ha recordat que les imatges no cal que siguin professionals, sinó casolanes, captivadores, fetes amb estima o amb la participació d’altres membres de la família.

Montserrat Batlle, llevadora Hospital Sant Joan de Déu

“La lactància és una etapa posterior a haver donat a llum, i sentir-se acompanyades reforça les mares i els seus familiars. Fem aquest concurs perquè tota la població sigui conscient de la importància de la lactància materna”, ha reblat la llevadora.

Bases-del-3er-Concurs-de-Fotografia-de-Lactància-Materna