El primer equip del CF Martorell s’encalla en el seu debut a la lliga regular

1363
CF Martorell (Svetlana Akimova)

El primer equip del Club de Futbol Martorell va sumar un punt en la primera jornada de la lliga a Castelldefels. Els martorellencs, que enguany tornaran a jugar al grup 8 de Tercera Catalana, van empatar a 1 contra l’UE Castelldefels. Els locals van avançar-se en el minut 4, amb un gol de Marc Cambra. Des d’aleshores, les opcions dels martorellencs arribarien de manera constant, però els locals salvaven l’empat una vegada rere una altra.

A quatre minuts per al minut 90, una jugada de David Valle va provocar un penal a favor dels martorellencs. Albert Serrats convertia el llançament des dels 11 metres i feia l’1-1 per sumar el primer punt de la temporada. Els d’Albert Nualart jugaran el proper diumenge a casa (12.00h, Complex Esportiu Torrent de Llops) davant el Sant Vicenç dels Horts 2014.

Derrota del CB Martorell

El primer equip del Club Bàsquet Martorell, de la seva banda, també va estrenar-se aquest cap de setmana. Va ser en el primer partit de la fase prèvia de la Lliga Catalana LEB, i va perdre davant l’Actel Força Lleida (73-89). Els d’Adrià Alonso van iniciar ahir la primera competició del curs i ho van fer contra un equip de LEB Or, l’actual sotscampió d’aquesta competició.

Els martorellencs no van poder superar un conjunt lleidatà superior en el joc interior i van cedir en el primer partit del curs. Alex Mazaira, un dels jugadors vinculats amb el Bàsquet Manresa, va ser el millor jugador del partit, ab 25 punts i 26 de valoració. La propera cita per als d’Adrià Alonso serà el proper dissabte a la pista del CB Prat (19.00h).

Segueixen els amistosos

El Sala5 Martorell i el Club Handbol Martorell encara no han iniciat la lliga regular, però disputaran amistosos abans de l’estrena. Els primers van perdre davant Les Corts UBAE (3-4) en el segon amistós de la pretemporada.

Per altra banda, el primer equip del Club Handbol Martorell va imposar-se per 37 a 29 a l’Handbol Esplugues C en el primer test de la pretemporada. Els de Christian Stahringer van segellar el triomf en la segona meitat del primer test. El primer equip femení groci-negre va perdre contra l’Handbol Gavà (23-28) en l’amistós que va disputar ahir al migdia.