Dijous es coneixeran els guanyadors de l’11è Concurs d’Iniciatives Empresarials

391

El lliurament de premis de l’11è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord, impulsat pel projecte supramunicipal ‘Fem Xarxa, Fem Empresa’, es farà aquest dijous, 17 de juny, a les 14.00h, i es podrà seguir a través de martorelldigital.cat. L’edició d’enguany ha rebut un total de 73 candidatures entre els vuit municipis participants, de les quals 58 pertanyen a empreses i 15 a projectes de joves.

Els vuit ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat (Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires), a través dels seus departaments de Promoció Econòmica, organitzen l’esdeveniment amb l’objectiu de reconèixer i premiar l’esforç emprenedor dels usuaris dels serveis d’atenció a emprenedors i alhora difondre la cultura emprenedora entre els joves d’aquests ajuntaments.

De Martorell hi participen 22 empreses i dos instituts, 15 a la categoria de ‘Millor empresa creada a partir de l’any 2019’, set a la de ‘Millor empresa reconvertida davant la COVID-19’ i nou projectes de l’alumnat dels instituts Joan Oró i La Mercè concorren a la de ‘Millor idea jove de negoci’.

Aquest any s’han reformulat les categories per adaptar-les a la nova situació excepcional generada per la crisi sanitària de la COVID-19. El concurs passa així de les cinc categories d’edicions anteriors a tres.

La de ‘Millor empresa creada a partir de l’any 2019’ compta amb un total de 41 candidatures presentades, de les quals 15 són de Martorell. Les empreses presentades en aquesta categoría són; Cinemocional, La teva mà dreta, Crianza entre costuras, La Wash Buenos Aires, Enric Serveis, Yatra, Flos Estudi Floral, Rivera Fit Centre, Le Mur, El Raconet, Doorthin Studio, Kari Modes, Lletres de Vida, Why Not i Discos Local 3.

En la categoria ‘Millor empresa reconvertida davant la COVID-19’ hi concorren un total de 17 candidatures, entre les quals n’hi ha set del municipi: La Wash Les Bòbiles, La Wash Buenos Aires, Bio Bio, Yatra, Peix i Marisc Anna, Rivera Fit Centre i Discos Local 3.

De les 15 candidatures presentades a ‘Millor idea jove de negoci’, nou pertanyen a instituts de Martorell. Cinc són de l’institut Joan Oró: Skill Art, Step Shop, Ocho Villas, My Ecommunity Market i Motea. I quatre projectes de l’institut La Mercè, La Fetuccine, Gamma’s Events, Number i Baix Verd.

Premis

La ‘Millor empresa creada a partir de l’any 2019’ i la ‘Millor empresa reconvertida davant la COVID-19’ tindran un premi de 3.000 euros per a l’empresa guanyadora, de 1.000 euros per a la segona classificada i 500 euros per a la tercera. La ‘Millor idea jove de negoci’ rebrà un premi de 2.250 euros a repartir entre els centres d’ensenyament i l’alumnat participant. A més, la ‘Millor idea jove de negoci’ es publicarà al diari comarcal La Bústia.

Més informació