Dissabte s’inaugura la reforma de la plaça de Santa Maria, al centre de Can Cases

1532
Plaça de Santa Maria
Plaça de Santa Maria

L’Ajuntament de Martorell inaugura aquest dissabte, a les 12.30h, la plaça de Santa Maria, al barri de Can Cases. Les obres van iniciar-se el passat mes de febrer per tal de fer l’espai més agradable, renovar-hi el paviment i ampliar-hi la zona verda existent.

Els treballs han consistit en la reparació de les zones malmeses pel pas del temps, col·locació de nou mobiliari urbà i renovació de l’arbrat. També s’hi ha creat una nova zona de gespa a la part superior i s’hi ha instal·lat jardineres laterals a l’àmbit de les escales. El parc infantil també s’ha ampliat amb jocs nous i una font d’aigua, i s’ha ampliat la part baixa per poder desenvolupar diferents activitats del barri.

L’alcalde Xavier Fonollosa remarcava que “la plaça Santa Maria havia quedat un pel degrada, amb mobiliari infantil que havia quedat enrere. El conjunt de la plaça amb terrasses queda exactament igual, però millorem l’enjardinament, l’enllumenat, el paviment, el mobiliari urbà i els jocs infantils. És una remodelació com estem fent a tot Martorell. A totes aquelles places i espais públics que se’ns queden enrere els hi donem un impuls”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

L’equip de govern municipal es va reunir amb l’associació de veïns del barri per explicar-los les actuacions que es durien a terme en aquesta gran plaça esglaonada, situada en un punt cèntric de Can Cases, un barri que, segons l’alcalde, canviarà la molt seva configuració amb la construcció del nou pavelló triple esportiu.