Dissabte vine a jugar al pati de l’Escola Lola Anglada

659

La Regidoria d’Ensenyament dona continuïtat aquest 2024 al programa ‘Juga a l’Escola’, que es va posar en marxa amb èxit el febrer de l’any passat. Cada tercer dissabte de mes, fins a final de curs, els patis de les escoles públiques de Martorell obren portes perquè els nens i nenes puguin compartir una estona lúdica gratuïta amb altres infants i les seves famílies.

Així, aquest dissabte 20 de gener, el pati de l’Escola Lola Anglada obrirà, de 10.00 a 13.00h. L’entrada es farà pel carrer Joan Aguilar. Hi trobareu activitats esportives, tallers creatius i també sobre la sostenibilitat ambiental. El dissabte 17 de febrer serà el torn del pati de l’Escola Mercè Rodoreda, el 16 de març l’Escola Els Convents, el 20 d’abril l’Escola José Echegaray, i l’1 juny les escoles Vicente Aleixandre i Juan Ramón Jiménez.

‘Juga a l’Escola’, apunta la regidora d’Ensenyament i Salut, Soledad Rosende, “està inclòs dins el programa inclusiu, universal i gratuït ‘Martorell Educa 360’, que duem a terme a tots els centres de Primària i Secundària”. “En col·laboració amb la comunitat educativa, mes rere mes, anirem obrint els patis de totes les escoles amb aquesta proposta de lleure, educativa i de compartir amb les famílies”.

Soledad Rosende, regidora d'Ensenyament

Rosende afirma que “és una activitat amb molts beneficis pedagògics perquè els infants comparteixen amb els familiars un espai habitual per a ells, com és l’escola, on normalment les famílies no hi fan activitat”. La regidora diu que es procurarà que sempre sigui el tercer dissabte de mes, en el mateix horari matinal, i que les activitats aniran variant en funció del centre d’interès de l’escola.

Soledad Rosende, regidora d'Ensenyament

El programa ‘Juga a l’Escola’ vol aprofitar el potencial educatiu del joc, fent ús dels patis dels centres educatius en horari extraescolar per promoure l’activitat física, l’expressió artística intercultural i la cohesió social.