Dj Enoxx guanya el primer premi del 7è Concurs de discjòqueis de Ràdio Martorell

1892
7e Concurs de discjòqueis de Ràdio Martorell
7e Concurs de discjòqueis de Ràdio Martorell

El jurat del 7è Concurs de discjòqueis de Ràdio Martorell, que es va celebrar divendres a Ca n’Oliveras en el marc de la Fira de Primavera, va atorgar el primer premi a Dj Enoxx (Terrassa), que va oferir una barreja de house i electrònica comercial. El segon premi va ser per a l’EDM-house de Dj Styler (Molins de Rei), i el tercer per a la música màquina de Dj Tomás Sánchez (Martorell). Els guanyadors es van emportar premis en metàl·lic, actuacions en directe i el passi de les seves sessions a l’emissora municipal.

El certamen, organitzat per la Regidoria de Cultura i Ràdio Martorell, vol donar empenta als joves que s’inicien en el món de la música electrònica. La present edició va comptar amb la participació de sis discjòqueis amateurs, seleccionats prèviament, que van demostrar gran destresa a la taula de mescles.

Dj Enoxx, primer premi 7è Concurs de discjòqueis de Ràdio Martorell
Dj Enoxx, primer premi 7è Concurs de discjòqueis de Ràdio Martorell

Cada aspirant va actuar durant un màxim de 30 minuts. L’organització va equipar equipar l’escenari amb dos plats, dos reproductors de cd, una taula de mescles, cascos i microfonia. Va estar permesa la utilització d’ordinadors i programes de mescles, però no les barreges pregravades, doncs aquestes s’havien de realitzar en directe per comprovar el talent dels participants.

Dj Enoxx es va endur una actuació a la Festa Major 2017 i 250 euros; Dj Styler va guanyar una actuació durant el Carnaval o la Fira de Primavera de 2018 i 200 euros; i Dj Tomás Sánchez una actuació a la Festa del Roser 2017 i 150 euros. Les sessions dels tres primers guanyadors del 7è Concurs de Discjòqueis de Ràdio Martorell seran retransmeses dins la programació de l’emissora municipal.