El 12è Vimart torna a la plaça de l’Església i creix en parades de restauració i cellers

2599

Aquest dissabte 7 d’octubre se celebra, entre les 18.00 i les 01.00h, el 12è Vimart, l’acte més destacat i multitudinari de la Festa del Roser. Una fira de vins i caves que retorna a la plaça de l’Església i als seus carrers adjacents quatre anys després. A més, augmentarà a 18 el número de cellers participants i quasi doblarà, respecte l’any passat, la xifra de parades de gastronomia, passant de cinc a nou.

El Vimart 2023 ha convidat la DO Tarragona, que serà present amb dos estands: el dels cellers Blanch (Puigpelat) i els cellers Biopaumerà (Rasquera). També hi seran presents Apiaria; Cal Garrigosa; Can Casals; Ca n’Estruc & 114; Caves Duran Galan; Celler Ca l’Esteve; Celler Cercavins SL; Covides; JS Distribució; L’Olivera Cooperativa; Mas dels Clavers (Can Gallego); Naturaa; Ramon Canals; Xavi Mas Vins Intrèpids; Caves Ferret i La Bombolla.

Pel que fa a l’oferta de restauració, enguany experimenta un notable creixement per a que ningú es quedi amb gana: “Aquest any es notarà molt al Vimart aquest increment tant dels restaurants com dels cellers”, explica la regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Rosa Cadenas.

Rosa Cadenas, regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament

Així, serviran platillos i postres el Restaurant Ca l’Esteve; Aqqua Restaurant; Hotel Ciutat Martorell; Dulce Emy; La Glotona; 114 Tapes & Cocktails; DTaping; Flor de sal i Lal Bistrot.
Una altra de les novetats és que el Vimart torna a l’escenari tradicional: la plaça de l’Església. “Tornem al Vimart de colze a colze, d’estar més apretats i d’haver-nos de xocar una mica. A més, la plaça de l’Església és un lloc més emblemàtic i bonic per fer aquesta fira que no pas l’aparcament al costat del riu”, destaca el regidor de Cultura, Sergi Corral.

Sergi Corral, regidor de Cultura de l'Ajuntament

Venda dels tiquets

Hi haurà diversos formats de tiquets: el Gourmet (15 euros) que inclou l’adquisició de la copa de vidre per a les degustacions, la bossa porta copes, 3 consumicions de vi i 3 platets; el tiquet enòleg (6 euros) inclou 3 consumicions de vi; el gastronòmic (8 euros) amb 3 tastets de menjar; el tiquet copa (3 euros) per adquirir una copa de vidre, i els tiquets per a una sola consumició de vi (2,5 euros) o de menjar (3 euros).

L’organització instal·larà un gran punt de venda a la plaça del Portal d’Anoia amb 5 espais d’atenció. Allà es podran comprar totes les modalitats de tiquets des de les 18.00h. No obstant, el tiquet Gourmet ja es pot comprar en línia al portal entrades.martorell.cat.