Obertes les preinscripcions per als nous cursos de formació ocupacional

1466
Molí Empresa

El Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l’Ajuntament de Martorell obre el període de preinscripcions de les accions de formació ocupacional, finançades pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, previstes per realitzar en la programació 2023-24. Les accions formatives estan pendents d’aprovació definitiva, per aquest motiu es poden produir variacions en els cursos que finalment s’organitzin.

Un any més, el Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell, sol·licita la subvenció per la realització de formació ocupacional, en el marc de la convocatòria d’accions de formació d’oferta adreçades prioritàriament a treballadors desocupats per a l’any 2024.

“La formació és totalment gratuïta i acredita un Certificat de Professionalitat per a cadascuna de les especialitats, amb un alt índex d’inserció. Aquesta programació està pendent de resolució favorable per part del Servei d’Ocupació de Catalunya. En aquest moment, estem informant de la preinscripció per fer tal de fer una bona selecció quan comenci el curs i que els alumnes en facin un bon aprofitament”, diu Carme Moles, tècnica de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell. L’inici previst dels cursos atorgats es farà de manera progressiva a partir del mes de gener de 2024 i s’allargarà fins el segon semestre de l’any.

Carme Moles, tècnica Promoció Econòmica

En el marc d’aquesta nova convocatòria FOAP’23, s’ha sol·licitat la subvenció “per impartir un Certificat de professionalitat ‘Operacions bàsiques de restaurant i bar‘ de 330 hores; Certificat de professionalitat ‘Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials‘ de 490 hores; Certificat de professionalitat ‘Activitats auxiliars de magatzem‘ de 250 hores; Certificat de professionalitat ‘Socorrisme en instal·lacions aquàtiques‘ de 380 hores; Cerificat de professionalitat ‘Neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals‘, 270 hores; Curs ‘Anglès N3 Nivell B1‘ i Curs ‘Alemany N2 Nivell A1‘ ambdós de 220 hores cadascú”, especifica Carme Moles.

Carme Moles, tècnica Promoció Econòmica

Els interessats poden fer la preinscripció a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner, al Camí del Riu s/n. El telèfon de contacte és el 93 775 31 01 i el correu electrònic moliempresa@martorell.cat. L’horari del Molí Fariner és de dilluns a divendres, de 10.00 a 13.00h.