Quatre òptiques de Martorell ofereixen revisions gratuïtes i descomptes per a la gent gran

720

Amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran, que es va commemorar l’1 d’octubre, les òptiques de Martorell adherides a la Xarxa Bon Veïnatge i Gent Gran ofereixen a aquest col·lectiu revisions gratuïtes i descomptes en els seus productes. La campanya es duu a terme fins al 6 d’octubre a Òptica i Ortopèdia Sant Jordi, Òptica & Audiologia Universitària, Òptica Plans i BCN Òptics Martorell.

A la campanya hi participen quatre centres oftalmològics de la nostra població: Òptica i Ortopèdia Sant Jordi del passeig Catalunya (bloc 3, local 8) i de la plaça del Vi (porta nord, 1) ofereix revisió de la visió, prevenció del glaucoma i la degeneració macular associada a l’edat.

Òptica & Audiologia Universitària (rambla de Les Bòbiles, 3) ofereix revisió gratuïta de la vista i prevenció del glaucoma. Progressius d’última generació i filtres que augmenten i milloren el contrast, lents de contacte multifocals. Centre auditiu amb tecnologia avançada i revisió auditiva gratuïta. Preus fins a un 50% de descompte sobre el preu del mercat.

A Òptica Plans (Francesc Santacana, 22 ) es poden fer revisions visuals gratuïtes. Tenen descomptes del 50% en lents progressives i monofocals d’estoc. Segona parella gratis. Servei de teràpia visual i control de la pressió ocular.

I a BCN Òptics Martorell (Francesc Riera, 10) estan fent revisions de vista i oïda de franc. Descomptes de fins al 50% en lents i muntures. Prevenció del glaucoma i la degeneració macular, cataractes i audició, amb un 25% de descompte en audífons.

El glaucoma és una malaltia de l’ull que es defineix com una neuropatia òptica o una malaltia del nervi òptic. Una pressió intraocular alta és un important factor de risc per a desenvolupar glaucoma, i un glaucoma sense tractar condueix a un dany irreversible del disc òptic de la retina, amb la seva conseqüent pèrdua del camp de visió, que pot convertir-se en una ceguesa parcial o total.

La degeneració macular associada a l’edat (DMAE) és una malaltia degenerativa de la zona central de la retina. Està present en un percentatge molt elevat de població major de 65 anys i representa la primera causa de ceguesa a partir dels 50 anys.