El Baix Llobregat ‘Som el teu estiu’ amb més d’un centenar de propostes

521

El Baix Llobregat dona impuls novament a la campanya turística ‘Som el Teu Estiu’, que aplega més d’un centenar de propostes turístiques per gaudir a la comarca. Una oferta d’activitats per a tothom: amants de l’adrenalina, de la natura, de la cultura, per a sibarites, per a gent curiosa, per qui busca descans i tranquil·litat o per qui vulgui viure emocions úniques. I per triar entre totes les propostes turístiques, el web www.somelteuestiu.cat, impulsat pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat, en el qual també es poden reservar i comprar les experiències.

La comarca ofereix variades propostes. Un cap de setmana romàntic a prop de Barcelona, uns dies de platja i bona gastronomia. Una escapada plena d’aventures. Una ruta per la muntanya, pel riu o pel delta del Llobregat. Visitar un celler i fer un esmorzar de pagès. Conèixer el passat pirata de Castelldefels. Passar el dia en família a Catalunya en Miniatura. Descobrir edificis emblemàtics de Jujol com la Torre de la Creu o la masia Can Negre en realitat augmentada. Visitar la Cripta de la Colònia Güell, una de les meravelles arquitectòniques d’Antoni Gaudí. Gaudir d’una posta de sol al costat del mar i d’un àpat en un xiringuito. Practicar kayac, paddle surf o windsurf a les platges de sorra daurada. Tastar cuina d’autor elaborada amb els productes del Parc Agrari del Baix Llobregat. Són només alguns exemples de tot el que ofereix aquest estiu la comarca.

Informació, entrades, descomptes i premis

La campanya turística ‘Som el teu estiu’ dona a conèixer i promociona tots els atractius del Baix Llobregat aquest estiu, amb l’objectiu d’incrementar la notorietat i posicionament de la comarca, atraure i augmentar el nombre de visitants i turistes, i reactivar aquesta important activitat econòmica del Baix Llobregat.

I amb aquest objectiu, no només s’informa de l’oferta d’aquest estiu, el Consorci de Turisme també posa en marxa un sorteig d’una escapada amb allotjament, dinar, sopar i activitats per a dues persones al Baix Llobregat. Només cal entrar al web i participar en el sorteig. Al web somelteuestiu.cat també s’explica amb detall totes les mesures de seguretat i de sanitat d’utilitat pels visitants.