El barri de Buenos Aires celebra cinquanta anys aplegant veïns d’arreu del municipi

467
Festes de Buenos Aires
Festes de Buenos Aires

L’Associació de Veïns de Buenos Aires ha congregat un nombrós públic en les activitats programades per la festa del barri aquest dissabte i diumenge, coincidint amb el cinquantè aniversari del seu naixement. Molts veïns han compartit una bona estona al voltant de la taula, tant en el sopar de dissabte com en la tradicional sardinada de diumenge al matí.

Prop de quatre-centes persones van omplir les taules de la plaça Pompeu Fabra per po perdre’s el sopar de germanor i ball que esdevenia l’acte central de la festa d’un barri que enguany ha arribat als seus cinquanta anys d’existència i que, com és habitual, fa festa just abans de començar l’estiu.

Samarretes dels cinquanta anys
El president de l’Associació de Veïns, José Ignacio Blázquez, destacava que l’afluència al sopar havia estat “molt bona. Ha vingut molta gent, i aquest any hem decidit fer unes samarretes commemoratives amb els noms personalitzats de tots els col·laboradors per tal de recordar els cinquanta anys del barri”.

Unes samarretes que també van obsequiar durant el sopar a l’alcalde entrant, Xavier Fonollosa, i a l’alcalde sortint, Salvador Esteve, que eren presents a l’acte. També hi van ser el primer tinent d’alcalde, Adolf Bargués, i els regidors Josep Casasayas, Lluís Amat, Sergi Corral, Núria Canal i Míriam Riera.

La sardinada, una cita clàssica
La Sardinada del diumenge al matí també ha comptat amb una elevada participació tant pel que fa a l’organització, amb una quarantena de persones encarregades d’elaborar aquesta menja tan característica al barri, com també en l’elevat nombre de comensals, que han fet cua des de bon matí. La festa de l’escuma, la xocolatada i els pallassos han completat les celebracions.