El barri de Can Bros tanca les festes de Sant Joan més seguides dels darrers anys

480

Les festes de Sant Joan al barri de Can Bros han estat les més seguides dels darrers anys, tal i com apunten els seus organitzadors. A la majoria d’actes celebrats a aquest barri rural de Martorell s’ha superat la xifra de 150 assistents, fet que ha omplert de satisfacció la comissió. Al barri del Pont del Diable també hi ha hagut una alta afluència, especialment en les activitats tradicionals de Sant Joan i a les del cap de setmana.

La comissió de festes de Can Bros està molt satisfeta de l’afluència els 4 dies de festes del barri. El coordinador Xavier Vila explica que “han sigut les més seguides dels darrers anys, i també ha vingut gent que no havia estat mai al barri”. El sopar de revetlla va comptar amb 107 comensals i uns cinquanta més al ball, i l’espectacle de teatre musical i les Country Girls de la tarda del 24 van acabar portant unes dues-centes persones de públic. La trobada de puntaires, els sopars a la fresca i les projeccions han completat el programa festiu superant de llarg el centenar de participants.

Per Vila, “aquest èxit ens obre possibilitats de pensar que a Can Bros podem fer altres activitats fora de les pròpies festes, però sempre tenint en compte les limitacions d’espai, de capacitat organitzativa i de pressupost”.

Satisfacció també al Pont del Diable
A l’Associació de Veïns del Pont del Diable també hi ha satisfacció per com han anat els cinc dies de festes d’enguany. Pel president, Àngel Antón, “la gent s’ha apropat i ha gaudit, i aquest any hem comptat també amb la presentació de l’Ateneu Popular, un grup de joves que volen fer activitats pel poble i amb qui vam compartir visita al local, paella i jocs infantils. Volem establir-hi una col·laboració mútua”.

La part central de les activitats al Pont del Diable va arribar dimarts i dimecres, amb la tradicional arribada de la Flama del Canigó i rebuda a l’Ajuntament, l’encesa de les Atxes de Vent, el sopar-revetlla i els concerts, en un espai com el passeig del Quarter que, per Antón “és molt còmode, perquè podem acotar-lo per a les celebracions i no afecta la mobilitat al barri”.