El barri de Can Carreras ha posat el punt i final a les festes de Sant Jaume amb activitats per a tothom

2171
Festes Sant Jaume Can Carreras
Sopar de germanor

El barri de Can Carreras ha posat punt i final a les festes de Sant Jaume d’enguany amb la celebració d’activitats per a totes les edats. Jocs d’aigua pels més petits, concursos i menjars populars han omplert el Passeig de Catalunya, lloc escollir per dur a terme aquestes festivitats.

Dissabte al matí va arrancar el cap de setmana de celebració amb una xocolatada infantil, gimcana d’educació vial organitzada per l’autoescola Santi Cars i canó d’escuma pels més petits, així com també una exposició de manualitats impulsada per l’Associació de Fibromialgia i Fatiga Crònica. Al vespre, la Cobla Lluïsos de Taradell va ser l’agrupació escollida per amenitzar la ballada de sardanes.

Enguany, el pregó l’havia de donar el poeta, pastisser i veí del barri Amadeu Raventós, que finalment no va poder assistir per motius de salut. Malgrat això, va deixar unes paraules per a tots els veïns i veïnes i va rebre un homenatge de part de l’Associació de Veïns del barri que van recollir els seus familiars.

La nit va continuar amb un concurs de postres, el sopar de germanor i ball amb el DJ Pablo Picón. Dani Saenz de Pablo, membre de la junta directiva de l’associació veïnal, valorava positivament el primer dia de festes i lamentava l’absència de l’Amadeu Raventós com a pregoner.

Dani Saenz de Pablo, membre de la junta de l'AAVV de Can Carreras

Cloenda passada per aigua

Aquest diumenge al matí, les festes de Sant Jaume han continuat amb una botifarrada davant el local de l’Associació de Veïns i la 9a Trobada de Plaques de Cava, un dels majors atractius de les festes. El Lluís és de Tarragona i ja fa molts anys que assisteix a aquesta trobada que s’organitza per les festes del barri de Can Carreras i enguany ha portat dues xapes especials, una amb el logotip de l’Associació de Veïns i una altra on hi apareix la silueta de l’Ateneu, un dels edificis més característics del barri.

Lluís, col·leccionista de plaques de cava

El matí ha continuat amb més activitats pels més menuts com un taller de dibuix i un altre de bombolles gegants. Al vespre, la cantada d’havaneres havia de ser l’acte de cloenda de les festes de Sant Jaume d’enguany, però finalment s’ha hagut de suspendre degut a una forta tempesta a l’hora prevista per l’acte. Des de l’Associació de Veïns, però, no descarten posposar l’actuació per al mes de setembre.