El barri de Rosanes reparteix 700 racions d’escudella barrejada i suma 300 euros a La Marató

742

L’associació de veïns del barri Rosanes va celebrar aquest diumenge la tradicional Fira de Santa Llúcia, a la plaça del 25 de setembre, amb activitats per a tota la família. L’organització va esgotar les 700 racions d’escudella barrejada i va portar una olla fins al carrer de La Marató per vendre racions solidàries a un euro.

La Fira de Santa Llúcia va engegar a primera hora del matí amb l’encesa dels focs i l’esmorzar de germanor, al preu de 2 euros el tiquet. A les 10.30h, va començar el mercat de productes de Nadal i artesania, la tómbola i la xocolatada popular. Els més menuts van gaudir d’animació infantil, a càrrec de l’Esplai Guspira, l’arribada de l’Oncle Buscall amb el Tió de Nadal, els Gegants de Martorell i els Grallers del Diable. També hi va actuar la Coral del Barri Rosanes, es va sortejar un capó i lots de cava.

“Estem contents perquè hem esgotat existències, amb unes 700 racions de la nostra escudella. L’any vinent haurem de fer una olla de més”, destacava cofoi el president de l’associació veïnal, Xavier Folqué. Enguany, una de les olles la van portar al carrer de La Marató de TV3, on van vendre 300 racions solidàries a un euro. Els diners recaptats es van destinar a la causa.