Esmorzars amb l'alcalde. Trobada entre empresaris i l'administració locals

L’Ajuntament de Martorell, a través del Centre de Promoció Econòmica, organitza el 28 d’abril, a les 12.00h, ‘El Cafè de la Reempresa‘ en sessió virtual, per donar a conèixer aquest programa als empresaris del territori. Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses (pimes) de Catalunya, un model d’emprenedoria i creixement empresarial pel qual un o més reemprenedors accedeixen a la propietat d’una empresa en funcionament, per a fer-la créixer sense haver de passar per la fase de crear-la.

Si tens un negoci i estàs pensant en cedir-lo o tancar-lo, el Centre de Reempresa de Catalunya t’ajuda a trobar a una nova persona emprenedora que hi doni continuïtat. Amb una metodologia pròpia i un marketplace on hi coincideixen tant persones que volen vendre el seu negoci com persones emprenedores disposades a donar-los-hi continuïtat.

Cafè de la Reempresa

L’objectiu del ‘Cafè de la Reempresa’ és permetre als aquests empresaris, que volen o tenen pensat cedir el seu negoci per tal de donar-li continuïtat, conèixer les opcions de cessió que tenen a l’abast gràcies al Centre de Reempresa de Catalunya.

Són molts els motius pels quals les empreses se cedeixen (jubilació, manca de temps, canvi de domicili…) i de la mateixa manera que segueix un procés minuciós per crear una empresa, s’ha de planificar també la cessió. En aquest sentit, el Centre de Reempresa de Catalunya ofereix la possibilitat als empresaris que volen cedir el seu negoci a posar en valor tota la feina feta, a fi d’evitar que tot l’esforç i il·lusió que s’ha invertit en crear l’empresa no s’esvaeixi. En conseqüència, tot i la marxa del cedent, l’empresa podrà seguir el seu curs si es pren com a base tots els anys de gestió anterior i es realitza una transferència del coneixement de manera adequada.

Què aprendràs?

El procés de Reempresa. Explicaran els diferents passos que segueixen un cop una persona s’interessa pel teu negoci. Des de la presentació de les parts, l’acord de confidencialitat o la signatura del contracte de compravenda.

Marketplace. Com gestionen els anuncis d’empreses a la venda que publiquen al web de Reempresa.

El mecanisme Reempresa possibilita la venda d’una empresa existent a fi d’evitar que tot l’esforç i recursos invertits s’esvaeixin per falta de relleu empresarial, possibilitant a més que un emprenedor li doni continuïtat sense haver de passar per la fase de creació i possibilitant el manteniment dels llocs de treball i la posició de mercat existents. El reemprenedor aporta a l’empresa una renovadora línia d’actuació i els mitjans necessaris per la millora i reorientació del negoci.

La sessió és gratuïta i les inscripcions es poden fer través del següent formulari. Per a més informació contacteu al telèfon 93 775 31 01 o per correu electrònic moliempresa@martorell.cat.