El calendari de l’Ajuntament de 2018 se centra en la pràctica esportiva a Martorell

1636

L’Ajuntament de Martorell ha començat a repartir el calendari de 2018, que recull fotografies de diverses activitats esportives que es duen a terme i els diferents equipaments municipals. Qui ho desitgi, en pot demanar un exemplar de forma gratuïta al Centre Cultural i a la Casa de la Vila.

L’esport és el protagonista del calendari amb una mostra del gran nombre d’activitats diferents que es poden realitzar a Martorell per a totes les edats i amb diferents finalitats: des de la competició federada fins a l’oci o projectes socials. A més, es poden observar els diferents equipaments esportius municipals, com el Centre Integral d’Esport i Salut, el Complex Esportiu La Vila i el de Torrent de Llops, o el Camp de Les Carolines – Cruyff Court; fins i tot inclou una imatge virtual del nou pavelló triple esportiu que s’està construint a Can Cases.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell, ha remarcat la importància de l’esport al municipi i del conjunt d’entitats que en fomenten la seva pràctica ja que “contribueixen, de manera decidida, a cohesionar i vertebrar el nostre municipi” i a més “transmeten valors com la constància, l’esforç o el treball en equip”. En aquest sentit, Fonollosa ha destacat que “hem escollit com a eix vertebrador l’esport perquè volem fer un reconeixement a totes les persones i entitats que en fomenten la seva pràctica i perquè aquest 2018 serà un any important per la ciutat ja que, a més d’incorporar noves propostes i activitats, inaugurarem el pavelló de tres pistes a Can Cases que ha de contribuir a consolidar Martorell com un municipi capdavanter en la pràctica esportiva”.