Othniel Takyi Korang es converteix en el primer nadó martorellenc del 2018

1782
Primer nadó martorellenc 2018
Primer nadó martorellenc 2018

Othniel Takyi Korang és el primer nadó que ha nascut a Martorell en el 2018. Va ser ahir, quan passaven 5 minuts de dos quarts d’una del migdia, i va ser un part ràpid en què la mare i el nen es troben del tot recuperats. Aquest és el tercer fill de la família formada per Joseph Korang i Abigail Owusu, d’origen ghanès i ambdós de 33 anys, i de la qual en formen part també la filla gran del matrimoni, Precious, de 8 anys, que va néixer a Ghana i el germà mitjà, Nicholas Owusu, que en té 5, i va néixer a Martorell.

El petit Othniel va pesar 2’740 quilos i va medir 47 centímetres. Des d’ahir descansa, amb la seva mare, a l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell. La família és veïna de Martorell, del barri d’El Pla, i els dos primers fills del matrimoni són alumnes de l’Escola José Echegaray.

Família Korang Owusu
Família Korang Owusu

Abigail Owusu, va arribar a Martorell ara fa sis anys, mentre que el seu marit, Joseph, hi viu des de fa 12 anys. La mare va ingressar a l’hospital cap a les 11.00h i explica que des de la seva arribada va trobar-se molt bé, “ben atesa per les llevadores i per la doctora”.

Abigail Owusu, mare del primer martorellenc del 2018

Sobre ser un dels primers nadons de l’any, les previsions apuntaven a que el dia de naixement fos cap al 17 de gener. Però va avançar-se dues setmanes i ja és el primer martorellenc en néixer l’any 2018, segona comentava el pare, Joseph Korang.

Joseph Korang, pare del primer martorellenc del 2018

Othniel Takyi Korang va ser l’únic nadó nascut el primer dia del 2018 a Martorell.