El CB La Mercè omple les pistes de bàsquet en el memorial Jordi del Amo

913
Torneig CB La Mercè 2022
Torneig CB La Mercè 2022

El Club Bàsquet La Mercè ha celebrat durant tot el matí el torneig de categoria mini Vila de Martorell Memorial Jordi del Amo coincidint amb la festivitat de la Mare de Déu de la Mercè i com a tastet previ a l’inici de les lligues regulars dels seus equips. En les modalitats masculina i femenina, onze equips han disputat al Pavelló Esportiu Can Cases una cita que arriba a la vint-i-sisena edició i que s’ha celebrat des de, pràcticament, els primers anys de vida del club.

El Joventut de Badalona i el CE Sant Nicolau, en els grups 1 i 2 masculins, i el CE Sant Nicolau en el grup femení, s’han proclamat campions del torneig, mentre que els premis individuals als millors jugadors del matí han estat per Martí Llauradó, Arnau Bonàs i Berta Cadevall. El CB La Mercè ha tornat a aportar un equip femení després de força temporades sense jugadores en aquesta categoria.

Les tres pistes del Pavelló Esportiu Can Cases han estat plenes de bàsquet des de primera hora del matí i el club blau cel ha pogut recuperar un torneig que només la pandèmia va obligar a posar en pausa. A més, és una de les cites més consolidades de la comarca i el torneig més longeu dels que se celebren a Martorell.

La presidenta, Laura del Amo, ha expressat que han tancat el torneig molt satisfets, “ha vingut molta gent a veure’l i ha anat tot molt bé”. Sobre la presència d’un equip femení blau cel, s’ha mostrat molt contenta i amb ganes que segueixi progressant la branca femenina del club.

Laura del Amo, presidenta CB La Mercè

L’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa, acompanyat pels regidors Gerard Mimó i Albert Fernández, han assistit a l’entrega de premis. Durant la clausura del torneig, el club ha anunciat que celebrarà diferents activitats durant l’any, i és que enguany l’entitat ha arribat a les tres dècades de vida.