El CB La Mercè presenta els seus equips i celebra el 25è aniversari del club

2435
Presentació equips CB La Mercè
Presentació equips CB La Mercè

El Club Bàsquet La Mercè ha organitzat l’acte de presentació dels equips de la temporada 2017-18, aquest dissabte a les Instal·lacions Esportives Municipals (IEM). Amb motiu dels 25 anys del club, han celebrat un sopar commemoratiu a Ca n’Oliveras amb l’assistència de jugadors, entrenadors, familiars, directius i autoritats municipals, entre les quals l’alcalde Xavier Fonollosa i la regidora d’Esports, Belén Leiva.

L’entitat esportiva compta aquest curs amb quatre escoles de bàsquet als centres Juan Ramón Jiménez, José Echegaray, Els Convents i La Mercè, que conformen un total de 6 equips federats en diferents categories: júnior masculí, cadet masculí, infantil femení, preinfantil masculí, mini femení i premini mixt.

Jordi del Amo, president del CB La Mercè, ha agraït a l’Ajuntament de Martorell “l’esforç per ajudar l’entitat en una època en què és complicat trobar patrocinadors”. Així mateix, ha posat en valor la feina del cos tècnic, que “educa, ensenya i tira endavant la canalla”. El president ha esperonat que les obres del nou Pavelló Esportiu Municipal i la remodelació de l’actual permetran al club, properament, fer tots els seus entrenaments en pista coberta. L’entitat segueix amb el compromís ferm de promocionar jugadors de la casa i de treballar per poder assumir més categories en un futur.

Jordi del Amo, president CB La Mercè

Després de la presentació, s’ha lliurat el sorteig de la panera de Nadal al jugador Adrià Collado. Els membres de les escoles de bàsquet han fet diferents activitats, i s’han jugat partits de veterans, cadets i júniors, i 3×3 preminis i minis. A la nit, els membres del club han gaudit d’un sopar de celebració del 25è aniversari al recinte firal de Ca n’Oliveras.