El CB Martorell afina els motors per a l’estrena en la Lliga Catalana EBA 2022

833
Pretemporada CB Martorell
Pretemporada CB Martorell

El primer equip del Club Bàsquet Martorell debutarà aquest cap de setmana en competició oficial i ho farà a la Lliga Catalana EBA, que organitza la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ). Els de Jordi Pi estrenaran fins els sis fitxatges del nou curs, i que són Armand Albarran, Pol Saiz, Pol Pagès, Pau Hernández, Àngel Valdez i Alejandro Garizábal.  A aquestes cares noves se sumen les renovacions d’Albert Valle, Miquel Aliaga, Jordi Catalán, Eloy Domènech i Luis Martos.

La Lliga Catalana EBA ha emparellat el CB Martorell amb el CB Esparreguera, el rival d’aquest cap de setmana, el Club Bàsquet Santfeliuenc i el BBA Castelldefels dins el grup 5, i té previstos dos partits a domicili i un a casa. “Ens servirà per a enfrontar-nos a equips que tindrem presents als grups”, ha exposat el tècnic blau Jordi Pi.

Jordi Pi, entrenador CB Martorell

Jordi Pi apunta que després dels sis fitxatges “estem en plena construcció, amb una plantilla renovada” i demana temps per acoblar totes les peces.

Jordi Pi, entrenador CB Martorell

Els blaus s’estrenaran a domicili, (diumenge, 18.00h), i hauran d’esperar a la setmana que ve, el dissabte 10 de setembre, per jugar a casa, contra el CB Santfeliuenc. L’últim partit de la fase de grups serà el 18 de setembre a la pista del Castelldefels. Pel que fa a l’inici de lliga, serà el 2 d’octubre a la pista del CB Vic, dins del sotsgrup C1.