Reobre l’exposició ‘Vincles’ d’homenatge al pintor Jaume Muxart

788
Exposició Vincles
Exposició Vincles

L’exposició Vincles torna a l’acció al Muxart Espai d’Art i Creació Contemporanis, després de romandre tancada del 18 de juliol al 28 d’agost per vacances. Una mostra col·lectiva on Carme Bueno, Jaime de Córdoba, Carmen Galofré i Albert Minoves, els quals en diversos moments i de diferents formes van tenir algun vincle amb l’artista Jaume Muxart, exposen obres pictòriques i escultòriques tot mostrant les reminiscències a les sèries temàtiques i la influència del mestre martorellenc en els seus estils artístics.

Vincles lliga, a través de les obres de tots quatre, elements de Muxart que han anat transmetent-se a les següents generacions i que també hi són en ells mateixos. Pintura i escultura s’uneixen al Muxart. Espai d’Art i Creació Contemporanis sota l’atenta mirada del martorellenc.

L’exposició ocupa quatre espais, un per a cada artista. Carme Galofré porta Jaume Muxart a l’exposició amb un quadre on el retrata i el qual obre la porta a mostrar més artistes treballant.

Carme Galofré, artista

De la seva banda, Carme Bueno va compartir amb Jaume Muxart diferents etapes de la seva vida. Hi va coincidir a Belles Arts, va fer la tesi doctoral sobre la seva obra i van mantenir un vincle d’amistat. Bueno finalment ha acabat treballant al Muxart Espai d’Art.

Carme Bueno, artista

Jaume de Córdoba hi aporta l’escultura, tot homenatjant Muxart i la generació dels seus pares, per l’esforç i el compromís professional.

Jaume de Córdoba, artista

Albert Minoves hi aporta en forma de pintura peces que es relacionen conceptualment amb l’artista martorellenc.

Albert Minoves, artista

L’exposició Vincles es pot veure de 17.30 a 20.30h els dijous i els divendres i de 10.30 a 14.00h els dissabtes, diumenges i festius.