El CB Martorell guanya un rival directe i s’apropa a la zona tranquil·la de la taula

482
CB Martorell

El Club Bàsquet Martorell va guanyar dissabte el CB Quart (85-58) i va resoldre amb victòria un partit clau en les seves aspiracions per mantenir la plaça a Lliga EBA. Contra els gironins, un rival directe, el conjunt de Jordi Pi i Manu Hernández va basar el seu triomf en una anotació molt alta des del primer minut que va capgirar l’average del partit d’anada, que era de cinc punts.

El joc interior dels martorellencs va ser clau en el primer quart, i és que Luis Martos i Alberto Vicente van ser molt protagonistes, amb molts punts a les seves mans. Aprofitant el desencert dels visitants, els martorellencs van obrir un gran forat al final dels primers deu minuts, amb el 29 a 10. En l’inici del segon quart, els de Quart van seguir en la mateixa línia, molt erràtics i amb moltes pèrdues de pilota.

En la segona meitat, el CB Quart es va mantenir amb una defensa zonal que no va ser del tot efectiva. En el tercer quart es va obrir un intercanvi de punts que va afavorir els martorellencs i que no els va fer perdre el seu control. Amb el 70 a 45 per començar el darrer quart, els blaus van tenir prou amb controlar el seu avantatge i certificar la setena victòria de la temporada, amb què van desfer l’empat a la taula amb el CB Quart.

El tècnic martorellenc, Jordi Pi, exposa que no va patir per perdre el partit de dissabte a casa. “Vam estar molt bém defensant i robant pilotes i ells en cap moment es van trobar còmodes, vam ser un clar dominador”, ha confessat.

Jordi Pi, entrenador CB Martorell

Amb aquest triomf, els blaus sumen un balanç de 7-13 i pugen a la desena plaça abans de visitar el Palmer Mallorca.

Doble victòria en futbol

En futbol, els primers equips del Club de Futbol Martorell van guanyar els seus respectius partits i han sumat dues victòries molt importants. El masculí va guanyar al camp del CE Unió Cambrils (0-1) i segueix apropant-se a les posicions de Superlliga. Els de Javi Gómez van desfer l’empat inicial amb una diana d’Albert Garrido a les acaballes del partit que, sumada a la bona actuació del porter juvenil Sergi Félez en el seu debut, els va permetre enfilar-se un lloc més a la taula.

L’entrenador Javi Gómez exposa que l’equip va superar una jornada amb absències i amb la necessitat de sumar. “Després de tantes derrotes, la idea era recuperar sensacions i intentar que l’equip competís”, ha exposat el tècnic blanc-i-vermell.

Javi Gómez, entrenador CF Martorell

El porter juvenil Sergi Félez va debutar i va mantenir la porteria a zero, una actuació molt ben valorada per part de l’staff tècnic. Amb aquesta victòria, la plantilla martorellenca puja a la novena plaça i s’allunya dels llocs de descens a 15 punts de distància, mentre que les places d’ascens a Superlliga són a només tres punts.

En clau femenina, golejada del primer equip blanc-i-vermell diumenge contra la UD Parc (6-1), un rival directe. Tot i la diana en contra molt aviat, els d’Iván Lorca van fer bo l’encert de Magnolia Castellnou, Ainhoa Alonso i Jasmina Alarcón i van batre un rival directe a la classificació. Ara, són penúltimes i tenen 10 punts.

Guanyen a casa

Passem a l’handbol, amb la victòria del primer equip femení del Club Handbol Martorell contra l’Handbol Terrassa per 27 a 25 que els permet apropar-se una mica a la permanència.

A Martorell, les groc-i-negres van començar per davant en el marcador, però les egarenques van recuperar terreny abans del descans. Malgrat aquesta reacció, les de Jordi Florenza van mostrar una cara sòlida que les va posar de nou per davant a l’electrònic i van certificar una victòria important per a elles.

L’entrenador Jordi Florenza ha explicat que van confiar en la seva feina, “en com de bé estàvem fent les coses” i creu que mereixien els dos punts. “No vam canviar res, creiem que ho estàvem fent bé i vam tornar a estar per davant en el marcador”, ha reblat sobre la victòria.

Jordi Florenza, entrenador CH Martorell

Ara, les martorellenques sumen vuit punts, a tres de la quarta posició per la cua. En masculí, els de Christian Stahringer van perdre diumenge a la pista de l’Handbol Valldoreix (34-26) en una jornada marcada per les baixes i no van poder continuïtat als bons resultats que encadenaven.

En futbol sala, el primer equip del Sala5 Martorell va perdre dissabte contra el Full Energía Zaragoza (4-7) i segueix sense guanyar a casa, on va puntuar en forma de victòria per últim cop el mes d’octubre. Al descans, els vermells van arribar-hi amb l’1 a 2 però els aragonesos van estirar la seva renda i van tancar el partit amb el 4 a 7. Aquesta derrota deixa els de Víctor González sis punts per sobre dels llocs de descens.

I en waterpolo, l’absolut femení del CN Martorell va guanyar en la seva visita al GEIEG per (7-13). La plantilla martorellenca va estar reforçada per Sara Aparicio, que ha tornat a l’equip i que ja va disputar minuts a Girona.