El Centre Cultural acull l’exposició i el lliurament de premis del Concurs de Cartells

1314
Marta Rodríguez, guanyadora cartell Nadalem
Marta Rodríguez, guanyadora cartell Nadalem

Els guanyadors del Concurs de Cartells del Nadalem i el Carnaval han passat aquest dissabte pel vestíbul del Centre Cultural a recollir els seus premis de la mà de l’alcalde Xavier Fonollosa, el regidor de Cultura, Museus i Patrimoni, Sergi Corral, i la regidora de Joventut i Benestar Social, Cristina Dalmau. Les obres presentades romandran exposades al vestíbul de l’equipament fins el 6 de gener.

Marta Rodríguez ha estat la guanyadora del cartell del Nadalem, que recrea una carta als Reis d’Orient amb una estètica senzilla, infantil i familiar, segons ha detallat. S’ha emportat un premi de 700 euros i la publicació del cartell en opis i banderoles. “Em fa molta il·lusió perquè és el meu poble, mai hi havia participat, i és una satisfacció molt gran veure la teva obra per tot Martorell”, ha reconegut. Raúl Aguado Marín ha estat el millor finalista amb un premi de 300 euros i Lorena González López s’ha endut el de 60 euros al millor artista local menor de 16 anys.

Marta Rodríguez, guanyadora cartell Nadalem

Robert Garcia Barragan ha guanyat el cartell de Carnaval, “una il·lustració digital que reprodueix monstres ballant i divertint-se a la plaça”, seguint el lema de la festa ‘Carnaval Bestial’, segons ha explicat. L’autor martorellenc és il·lustrador i ja havia guanyat els cartells de Festa Major els anys 2014 i 2011. En segon lloc ha quedat Quim Aranda Martos, i el de Gerard Olivas Porcar ha estat el millor cartell d’un artista local menor de 16 anys. Els tres autors han aconseguit els mateixos premis que en la categoria Nadalem.

Robert Garcia, guanyador cartell Carnaval

En aquesta edició hi ha hagut un increment notable de participants amb un total de 99 obres -46 a la categoria Nadalem i 53 a la categoria Carnaval- de 87 artistes diferents. El certamen, impulsat per la Regidoria de Cultura, serveix per impulsar la creació artística, promocionar els dissenyadors i il·lustradors, i fer pedrera entre els més petits.