El CET Can Cases seguirà fent-se càrrec de la jardineria de l’EOI i l’Institut Joan Oró

1539
Signatura conveni Institut Joan Oró
Signatura conveni Institut Joan Oró

L’Ajuntament de Martorell ha renovat amb l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) i amb l’Institut Joan Oró el conveni de col·laboració per a l’adequació i manteniment de la jardineria dels espais exteriors dels dos centres que duran a terme els treballadors del CET Can Cases, durant el curs 2017-2018.

L’alcalde Xavier Fonollosa, la directora de l’EOI, Maria Scanlan, i la directora de l’Institut Joan Oró, Manuela Amezcua, han formalitzat els convenis respectius pel qual els treballadors del Centre Especial de Treball (CET) Can Cases es coordinaran amb les direccions dels dos centres per a la realització de les tasques d’arranjament i manteniment del jardí. A l’acte de signatura també hi ha assistit la regidora de Joventut i Benestar Social, Cristina Dalmau.

L’EOI i l’Institut Joan Oró han valorat que les tasques de manteniment d’espais amb jardí, d’àrees de serveis i de lleure les poden desenvolupar els treballadors del CET. El responsable de l’àmbit de jardineria del CET Can Cases es coordinarà amb la direcció dels centres per a la realització de les actuacions que corresponguin.

El CET Can Cases té la missió d’ocupar persones amb discapacitat intel·lectual en un marc de treball professional, productiu, competitiu i remunerat amb els ajuts personals i socials que es requereixin per a la seva integració al món laboral ordinari. Des del CET Can Cases, valoren positivament aquelles ofertes laborals que promoguin una activitat en que l’aspecte relacional i integrador sigui un valor afegit a la pròpia activitat.

L’activitat es desenvoluparà en horari de matí i s’adaptarà a les necessitats de les activitats lectives respectives. A través del conveni, el CET Can Cases s’obliga a prestar el servei i les actuacions compromeses amb qualitat i rigor, i a incrementar si cal el temps necessari per assolir el compromís. La mà d’obra, la maquinaria i el combustible, les eines i els desplaçaments dels treballadors aniran a càrrec del CET Can Cases.