El Club de Futbol Martorell es retroba amb la victòria al camp del Catllar

763

El primer equip masculí del CF Martorell, que portava dues jornades consecutives sense guanyar, es va retrobar amb la victòria diumenge al complicat camp del Catllar (0-2). Els de Javi Gómez van fer un partit discret, però van sumar tres punts que els permeten continuar una setmana més a la tercera posició de la taula.

Juanlu Estevez va obrir el marcador al minut 32 de partit i els martorellencs van arribar al descans guanyant 0-1. A la represa, el Catllar va intentar igualar el resultat, però no van poder superar la defensa blanc-i-vermella. Quan faltava un minut per acabar el partit, Denís Martínez, el nou fitxatge del CF Martorell, va convertir el segon gol i va sentenciar una victòria molt important.

El tècnic Javi Gómez es mostrava crític perquè el seu equip no es va trobar còmode i va sortir a especular davant un rival que es jugava molt: “El millor del partit ha sigut el resultat. No hem estat a l’altura del que requeria el partit, però hem sumat els tres punts”.

Javi Gómez, entrenador masculí CF Martorell

El primer equip femení del CF Martorell va tornar a perdre al Torrent de Llops (0-1). Les d’Iván Lorca, que venien de guanyar al camp del Sector Montserratina a l’anterior jornada, no van poder sumar cap punt davant el Corbera. Les blanc-i-vermelles van fer una primera meitat fluixa i les visitants ho van aprofitar per fer l’únic gol del partit. Després d’aquesta derrota el CF Martorell es manté a la setena posició de la taula, a 5 punts del líder.

El Sala 5 Martorell dissabte tenia l’oportunitat de sumar la tercera victòria consecutiva al Pavelló Esportiu Municipal, però no ho va aconseguir. Els martorellencs van caure 4-5 davant un dels candidats a lluitar per l’ascens a Primera Divisió, el Sala 10 Zaragoza.

Els d’Adri Sánchez no van començar bé i al minut tres perdien 0-2, després de dues accions amb manca de concentració. Els vermells van reaccionar i van empatar a 2, gràcies als gols de Bermusell i Jon. Abans d’arribar al descans, però, els visitants es van tornar a posar per davant al marcador. A la segona meitat, tot i que el Sala 5 va sortir prou bé, el Sala 10 va aprofitar dues accions per distanciar-se encara més. Als darrers instants de parit, els martorellencs van jugar amb porter-jugador i van maquillar el resultat.

L’entrenador dels vermells, Adri Sánchez, explica que “el Sala 10 és un molt bon equip, amb una estratègia molt treballada. No vam saber contrarestar-ho, tot i saber què farien”.

Adri Sánchez, entrenador Sala 5 Martorell

El Club de Bàsquet Martorell no va poder sumar la primera victòria de la temporada com a local. Els blaus, que venien de guanyar amb comoditat al CB Valls, no van poder superar el quart classificat, el Cuarte de Huerva (69-78).

El conjunt entrenat per Toni Mesa continuarà una jornada més a la dotzena posició del Grup C-A de Lliga EBA, amb un balanç de dues victòries i vuit derrotes.

El sènior femení del CH Martorell va caure de manera contundent a la pista del BM Granollers (44-27). L’equip entrenat per Jordi Florenza, que és cuer de la seva lliga, va lluitar fins al final, però no va tenir opcions davant el tercer classificat. Aquesta és la dotzena derrota de les groc-i-negres aquesta temporada.